Matija Bahun

ISPRAĆAJ MATIJE BAHUNA, GOLMANA NK IVANČICE

Nakon duge i teške bolesti, pokopan je naš Matija Bahun, mlada nada i golman NK Ivančice Ivanec.

Na mjesnom groblju u Žarovnici u četvrtak poslijepodne održan je posljednji ispraćaj preminulog Matije Bahuna. Ispratili smo ga s velikom tugom i žalošću jer smo izgubili dragog prijatelja i odličnog golmana.

“Matija je bio pravi sportaš, zaljubljenik u nogomet, a mi ćemo ga uvijek pamtiti po njegovoj dobroti te sportskim uspjesima i zalaganjima na terenu. U ime ekipe i svoje ime želim da konačno pronađe mir i ozdravljenje te da živi vječno u našim sjećanjima i uspomenama na brojne utakmice u kojima je pobjeđivao sa svojom ekipom. Obitelji želim izraziti suosjećanje jer izgubiti člana obitelji koji je otišao sa svojih 20 godina –  kada je tek počeo živjeti je veliki šok i tragedija. Matija je bio jedan od najboljih golmana kojeg smo imali jer kad je trebalo, dao je sve od sebe za ekipu.” – izjavio je Josip Grđan, predsjednik NK Ivančice.

U NK Ivančici igrao je i čuvao vrata NK Ivančice u 35 utakmica 1. ŽNL Varaždin u sezoni 15/16 i sezoni 16/17. Odigrao je i 38 utakmica u Međužupanijskoj nogometnoj ligi ČK-VŽ te kao vratar Juniora NK Ivančice u sezoni 14/15.

Svoju posljednju utakmicu kao golman NK Ivančice odigrao je 13.11.2016. godine protiv Poleta iz Cestice. Bolest ga je onemogućila u daljnjoj igri i još prošle godine, postojao je tračak nade da će se oporaviti i vratiti u igru, ali nije uspio.


Sijećanje na Matiju Bahuna, golmana NK Ivančice:




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744