Tomislav Jagić najbolji sportaš Grada Ivanca

Svečana dodjela nagrada i priznanja od strane ZSU-a Grada Ivanca bit će održana u petak, 2.2.2018. godine u 18:00 sati, u amfiteatru Srednje škole Ivanec. DOMINIK PAVLINA - najbolji u selekciji U 8/9, proglašen za mladog perspektivnog sportaša Grada Ivanca.

Sportaš Grada Ivanca za 2017.-u godinu je Tomislav Jagić

Obrazloženje: Tomislav Jagić rođen je 29.5.1997. godine u Varaždinu. Nogometno školovanje, u svim  najmlađim uzrastima, proveo je u tadašnjem prvoligašu NK Varteks Varaždin te je u svim selekcijama, od U-10 uzrasta, igrao najviše državne rangove. Kao nogometaš, odrastao je kako na terenima NK Varteks tako i na stadionima najboljih hrvatskih klubova kao što su Dinamo, Hajduk, Rijeka, Osijek itd. Nakon vrhunskog nogometnog školovanja, spletom okolnosti, kao mladi igrač, završio je u Sloveniji. Obzirom da je 2014. godine prešao u Srednju školu Ivanec, zajedno sa svojim roditeljima koji su mu u njegovom sportskom razvoju uvijek bili najveća potpora, donio je odluku da se prije svega posveti školovanju. U ljeto 2015. prihvatio je poziv NK Ivančica te je kao izlazni junior, zajedno sa svojim bratom blizancem Darkom, postao igrač našega kluba koji je tada bio u velikom preustroju. Odmah je primijećeno da se radi o izuzetno vrijednom, školovanom i primjernom mladom nogometašu pa je, uz igranje u juniorima, odmah zajedno sa svojim bratom uvršten i u seniorsku momčad koja je tim potezom dobila na novoj kvaliteti. Ubrzo je postao i kapetan juniorske ekipe, kasnije seniorske, a to je zaslužio svojim pristupom, radom i besprijekornim izvršavanjem obaveza na treninzima i utakmicama. Sa Tomislavom Jagićem, koji je bez obzira na svoju skromnost postao predvodnik mladoga vala igrača, unutar NK Ivančice došlo je do novog ozračja u klubu te je momčad seniora, od zone mogućeg ispadanja, došla do statusa najkvalitetnije seniorske momčadi u našoj županiji koja je u prošlom prvenstvu 2016/2017 osvojila visoko 2. mjesto. Tomislav Jagić, bez obzira na brojne pozive i dalje je kapetan i predvodnik mlade seniorske momčadi NK Ivančica Ivanec, u međuvremenu je postao student Kineziološkog fakulteta i dokaz je ispravnog poimanja sporta u svim segmentima razvoja mladog čovjeka. S ponosom pratimo njegove rezultate te se nadamo da će u nadolazećim vremenima, baš on kao kapetan, vratiti klub u natjecateljske lige koje i pripadaju tradiciji ivanečkog nogometa.



DOMINIK PAVLINA – mladi perspektivni sportaš Grada Ivanca

DOMINIK PAVLINA – osmogodišnjak, odlikaš u školi, kapetan, najbolji strijelac i najbolji igrač Županijskog prvaka u sezoni 2016/2017 te jesenskog prvaka u sezoni 2017/2018 selekcije U 8/9 NK Ivančice Ivanec.

Proglašen je za mladog perspektivnog sportaša grada Ivanca na što je klub posebno ponosan jer to je slika i rezultat kvalitetno organizirane škole nogometa u kojoj raste i odgaja se niz izvrsnih nogometaša koji će ubuduće biti garancija kvalitete i stabilnosti ivanečkog nogometa, a čija je perjanica sada, rijetko viđeni talent, mali Dominik kojemu će nogometno školovanje u našemu klubu biti odskočna daska za njegove velike nogometne dosege u kojima će NK Ivančica kao njegov matični klub dati svoj puni doprinos.

IZVRŠNI ODBOR NK IVANČICE IVANEC





NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744