Cikaču treća nagrada za najboljeg trenera u posljednje četiri godine.

Priznanje Ivici Cikaču za najboljeg trenera, Vladimiru Lackoviću za životno djelo-doprinos nogometu

Cikaču treća nagrada za najboljeg trenera u posljednje četiri godine!

 U varaždinskoj dvorani za sastanke ŽNS Varaždin održana je Redovna godišnja skupština Zbora nogometnih trenera Varaždinske županije.


Iz dnevnog reda izdvajamo podnošenje Izvješća o radu u 2018, te Plana i programa rada za 2019., kao i organiziranje trenerskih seminara.

U završnom dijelu Skupštine uručene su i prigodne nagrade trenerima s područja Varaždinske županije, te zaslužnim pojedincima.

Nagrada za najboljeg trenera u sezoni 2017/18 uručena je Ivici Cikaču iz Nogometnog kluba Ivančica, koji je tu nagradu primio treći puta u posljednje četiri godine, što je još jedan pokazatelj u nizu koji dokazuje kvalitetan rad Škole nogometa NK Ivančice iz Ivanca.



Prvi puta je to bilo nakon osvajanja prvog mjesta u B ligi s mlađim pionirima i ulaska u A ligu regija sjever u sezoni 2014/15, drugi puta nakon osvojenog prvog mjesta s pionirima u Županijskoj ligi bez izgubljenog boda za sezonu 2016., a sada u prigodi osvajanja prvog mjesta s juniorima u prošloj sezoni.

Ivica Cikač je bio dugogodišnji aktivni igrač NK Ivančica, gdje je s nogometom započeo 1994. kao 13. godišnjak.

Seniorsku karijeru je započeo igrajući dvije sezone u klenovničkoj Mladosti, da bi se 2003. vratio u matični klub, NK Ivančicu, gdje je, osim dvije sezone u Mladosti Margečan, igrao sve do svog igračkog ‘umirovljenja’ 2015. godine.

Od 2006. godine, još od doba igračke karijere, s uspjehom trenira mlađe dobne uzraste NK Ivančica i s njima postiže i više nego zapažene rezultate, što dokazuju i ova priznanja s najviše županijske razine.



Dokaz da se u NK Ivančici kvalitetno radi s mlađim uzrastima i u stručnoj naobrazbi je i podatak kako je nagradu za najboljeg trenera u sezoni 2016/17 dobio Dražen Belcar, te su tako sve nagrade u protekle četiri godine pripale mladim ivanečkim trenerima.



Nagradu za životno djelo, za doprinos nogometu uručena je Vladimiru Lackoviću, koji je u igračkoj karijeri nastupao za Novi Marof i Radovan dok je tamo postojao Nogometni klub.

Lacković je dugogodišnji nogometni trener i djelatnik, najpoznatiji po svom djelovaju u NK Mladost Margečan, te u županijskim nogometnim strukturama.


Vladimir Lacković


Sadržaj je preuzet sa: http://eivanec.com


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744