Prvenstva za oba mlađa dobna uzrasta počinju za pet, odnosno za 13 dana.

Mlađi pioniri Ivančice bolji od Lepoglave, kadeti bolji od seniorka Lepoglave

4
Prvenstva za oba mlađa dobna uzrasta počinju za pet, odnosno za 13 dana!

Nogometni klub Lepoglava u nedjelju je ugostio mlađe pionire Ivančice, dobnog uzrasta U13, dok su seniorke Ženskog nogometnog kluba Lepoglava bile domaćin kadetima Ivančice.

Obje su utakmice igrane u isto vrijeme (15 sati), s time da su mlađi pioniri Lepoglave i Ivančice igrali na pomoćnom, a kadeti Ivančice i seniorke Lepoglave na glavnom terenu.


Mlađi pioniri Ivančice pobijedili su Lepoglavu rezultatom 6:0 (strijelci: Glavica, Friščić, Možanić, Hrgar, Ravlić i Varga).



U drugoj utakmici, kadeti Ivančice pobijedili su ŽNK Lepoglavu rezultatom 4:0(strijelci: Martinčević, Vusić, Pšak, Varga).



Proljetni dio prvenstva A lige Regije sjever, u kojem se Ivančani natječu s tri dobna uzrasta (U11, U13 i U15), započinje 23. ožujka utakmicama s ponajboljom ekipom lige Međimurjem,  a 31. ožujka u prvenstvo kreće i kadetska momčad, koja ide na gostovanje u Đurđevac, gdje igra protiv NK Graničara.



Preuzeto sa: eivanec.com


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744