U9 EURO CHAMPIONSHIP 2019

NK Ivančica danas putuje u BEČ na U9 EURO CHAMPIONSHIP 2019

U9 NK Ivančica
Škola nogometa NK Ivančice protiv najboljih u Europi!

Danas u Beču počinje “U9 EURO CHAMPIONSHIP 2019”, europsko prvenstvo za djecu do 9 godina starosti na kojem će nastupiti djeca U9 NK Ivančice Ivanec.

Djeca i roditelji NK Ivančice jutros su autobusom iz Ivanca krenuli u 8 sati na put prema Beču. Djeca uz glazbu i igru u autobusu s nestrpljenjem očekuju dolazak u Beč, smještaj u Hotelu A&O Hauptbanhof i otvorenje prvenstva koje će se održati danas u 17 sati. Otovorenje će se moći pratiti preko interneta; detaljnije na http://efco.one

Ivančica je u skupini H: AS ROMA (ITA), Juniors OÖ (AUT), VfB Hohenems (AUT), NK Ivancica Ivanec (CRO), Szeged-Grosics AKA (HUN), FC Klosterneuburg (AUT).

Skupina H

Raspored sutrašnjih utakmica:

09:30 NK Ivancica Ivanec (CRO) – FC Klosterneuburg (AUT)

10:15 NK Ivancica Ivanec (CRO) – AS Roma (ITA)

12:00 Juniors OÖ (AUT) – NK Ivancica Ivanec (CRO)

13:45 NK Ivancica Ivanec (CRO) –  Szeged-Grosics AKA (HUN)

14:45 VfB Hohenems (AUT) – NK Ivancica Ivanec (CRO)

Rezultate možete sutra pratiti uživo preko linka:

Na europskom prvenstvu nastupit će 72 ekipe djece iz najboljih europskih klubova koji će se 3 dana natjecati i odmjeravati snage u nogometu. Povratak djece i roditelja planira se u nedjelju 23. lipnja u večernjim satima.

Trener Filip Šagij zadovoljan je postignutim dosadašnjim rezultatima i još jednom sjajnom generacijom djece i roditelja koji su odličan tim koji je prije nepunih tjedan dana osvojio turnir u Ormožu (SLO).



Za NK Ivančicu na U9 Europskom prvenstvu 2019 će nastupiti: Adrian Galić, Leon Glasnović, Alen Kunalić, Filip Cahunek, Ivano Križan, Martin Korpar, Damian Hranić, Paulo Stolnik, Jan Mendaš, Martin Borovec, Sven Vincek Harjač, Jan Grđan i Davor Putarek.

NK Ivančica se na Europsko prvenstvo sa djecom plasirala u siječnju, osvojivši kvalifikacijski međunarodni U9 turnir u Ivancu.

Odlazak u Beč na 3 dana izuzetno je velik trošak koji su za sebe podmirili roditelji, a djeci su to omogućili brojni sponzori i donatori kojima ovim putem od srca zahvaljujemo:

ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK, REVIAN, STH Ivanec, TEHNOMOBIL, HEW, ROLAND ČORKO, HYDROMAT, DENA PRODUKT, ANÐELKO MIHALIĆ, Indo Ri, Global Cars, Mirko Habek, Frutisico, Gužvinec, Pekara Kajzerica, Darko Geci, Trgovina Marica.




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744