Pobjeda ivanečkih juniora u Ludbregu

NK Ivančica Ivanec juniori
3-2 pobjeda juniora Ivančice u 5 kolu 1. ŽNL u gostima u Ludbregu

U 5 kolu 1. ŽNL za juniore Ivančica je gostovala u Ludbregu gdje je u vrlo lijepoj i borbenoj  utakmici pobijeđena visokorangirana Podravina s rezultatom 3-2. Domaćini su došli u vodstvo u 39. minuti, a u 42. minuti izjednačio je Matteo Hehet te je tim rezultatom završenp prvo poluvrijeme.

Ivančica je povela pogotkom Piskača u 53. minuti a domaćini su  lijepim udarcem s ruba šesnaesterca izjednačili u 59. minuti. Taj je rezultat bio sve do zadnje minute utakmice, mada se je u tih pola sata vodila bespoštedna borba u kojoj je Friščić pogodio prečku domaćih, a koji su pogodili stativu našeg gola. U zadnjim minutama Ivančica je preuzela inicijativu i samo vrlo pristrani sudac onemogućavao je našu momčad da povede. Nakon velikog pritiska u zadnjoj minuti, Ivančica je izvela 5 uzastopnih kornera te je prekrasan pobjednički pogodak glavom za Ivančicu postigao odlični Vusić.

Ivančica je nastupila u sastavu; VIDEC, FRIŠČIĆ, PLAHINEK, VUGLAČ, HEHET M., HIRŽIN, BOCHL, BUNIĆ, PISKAČ, VUSIĆ, HEHET A., a nedostajali su vrlo važni Vinceković, Osmanović i Majcen.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744