Turniri za djecu tijekom zime

Sastanak roditelja djece U-8 i Izvršnog odbora NK Ivančice

Termini treninga za djecu u dvoranama
Ivančica - Varteks -U8
Generali
GENERALI zainteresiran da bude glavni sponzor NK Ivančice Ivanec

Na sastanku roditelja i Izvršnog odbora Ivančice doneseni su slijedeći zaključci:

Termini treninga za djecu u dvoranama osnovnih škola i dvorani srednje škole

ZAKLJUČAK

  • Raspored termina je izrazito teško uskladiti jer u dvoranama ima mnogo sportova koji se tijekom cijele godine igraju u dvorani; od rukometa, odbojke, košarke, karate-a, plesa, gimnastike itd. Rješenje je uspostava jedno smjenske nastave tako da termini od 14-17 sati djeci postanu prihvatljivi za trening. Drugo rješenje je izgradnja novog sportskog centra koji je neophodan klubu jer postojeće igralište i dvorane ne zadovoljavaju kapacitete kluba za djecu od 6 – 14 godina.
  • Gradonačelniku je poslan pismeni upit i informacija o situaciji u klubu te se očekuje njegov odgovor o vremenu i roku uspostavljanja jedno smjenske nastave.
  • Zatražen je sastanak sa gradonačelnikom na temu izgradnje novog sportskog centra do 24.11.2017. godine.
  • Prihvaćen je raspored termina za djecu od strane roditelja, a koji je dostupan na Internet stranici nk-ivancica.hr te je ravnatelju OŠ Ivanec upućen zahtjev da se za djecu osiguraju 2 termina u ponedjeljak i utorak, od 17:30 – 19:30 sati ili 18:00 – 19:00 sati.
  • Dodatni termin za djecu na raspolaganju je 2 -3 nedjelje u mjesecu u OŠ Ivanec od 17-19 sati (prema dogovoru sa trenerom).
    • očekuje se odgovor Damira Jagića, ravnatelja OŠ Ivanec, do utorka 21.11.2017. o traženim terminima za 30 djece U-8 koji bi se održavali ponedjeljkom i utorkom u trajanju od 60 – 90 minuta u OŠ Salinovec
    • po dostavljenom odgovoru ravnatelja OŠ, isti će se proslijediti roditeljima i treneru

Postignuti rezultati djece U-8 i Uprave NK Ivančica

ZAKLJUČAK

  • Ekipa U-8 NK Ivančice, djeca do 8 godina starosti postigli su ponovo vrhunski rezultat, nakon osvojene titule županijskog prvaka 2016/2017, u sezoni 2017/2018 osvojili su titulu jesenskih prvaka županije. Ukoliko i dalje nastave sa dobrom igrom i rezultatima, izgledno je da će i u ovoj sezoni do ljeta biti ponovo prvaci županije u dobnoj skupini U-8 (djeca do 8 godina starosti).
  • Uprava kluba uspješno je organizirala školu nogometa za svu djecu od 6 – 14 godina sa skromnim proračunom i uz pomoć brojnih sponzora i roditelja danas ima zavidne rezultate sa najmlađim nogometašima U-8 na razini županije. Na razini hrvatske Ivančica igra najsnažniju hrvatsku nogometnu „A“ ligu – Središte sjever, sa 3 ekipe djece U-10, U-12 i U-14 protiv najjačih klubova na državnom nivou, što je najviši nivo natjecanja u zemlji.

  • Završen je projekt instalacije novog sistema grijanja i tople vode u prostorijama kluba NK Ivančica Ivanec u vrijednosti od 110.000 kn, koji je realiziran zahvaljujući inicijativi i sponzorstvu tvrtke CONEXIN i gradonačelnika Grada Ivanca. Ivica Jagetić i Damir Gašparić, predstavnici tvrtke Conexin d.o.o. iz Ivanca, u suradnji sa gradonačelnikom Batinićem dogovorili su financiranje i izvođenje tog projekta na način da grad financira opremu, a Conexin izvede sve radove. Djeca i svi korisnici Ivančice danas imaju toplinu u svlačionicama i ostalim prostorijama kluba što je ključno za zdravlje djece i funkcioniranje kluba.

Conexin d.o.o.

Ivanec

Grad Ivanec
Conexin d.o.o.

Ivanec


  • Josip Grđan, predsjednik NK Ivančice, zajedno sa trenerom/sportskim direktorom prof. Damirom Frićščićem, zahvalio je svim sponzorima na pomoći i podršci te je istaknuo inicijativu GENERALI-ja da iduće godine bude glavni sponzor NK Ivančice, ukoliko Uprava i roditelji prihvate ponudu GENERALI-ja. Pozvani su svi zainteresirani poduzetnici, pravne osobe, banke i osiguranja da pomognu djeci i klubu te da se, ukoliko žele, uključe u natjecanje za glavnog sponzora NK Ivančice za 2018. godinu. Ponude se primaju do kraja studenog 2017. godine.

Generali osiguranje
Generali osiguranje
Generali osiguranje

  • Trenutno je u pripremi novi projekt natkrivanja tribine kod nogometnog igrališta jer se brojna djeca i roditelji iz drugih gradova, kada dođu na gostovanje, nemaju gdje skloniti od kiše, niti mogu sjesti na mokru sjedalicu od ranojutarnje rose ili kiše. Tribina mora u svim vremenskim uvjetima primiti minimalno 3 ekipe djece, roditelje i gledatelje, (minimalno 150 osoba) koji svakog drugog vikenda dođu na utakmicu jer Ivančica svaki tjedan igra minimalno 7 utakmica. Idejni projekt sa okvirnim troškovnikom izrađuje tvrtka IPC-INŽENJERING d.o.o iz Ivanca i očekuje se da će biti završen u ponedjeljak 20.11.2017. prema dogovoru sa Mihaelom Cahunom, direktorom IPC-INŽENJERINGA. Po nalogu gradonačelnika, idejni projekt se dostavlja njemu na uvid i na provođenje daljnjih aktivnosti, jer cilj je da tribina bude natkrivena i spremna za nastavak nogometne sezone 2017/2018 koja počinje u proljeće.

Turniri za djecu tijekom zime

ZAKLJUČAK

  • Izlazna ekipa U-8 prijavljena je na dječji EU turnir koji se održava u Austriji 07.01.2018. godine. Uprava će sa roditeljima organizirati odlazak i pripremu djece za navedeni turnir.
  • Djeca U-8 natjecat će se i na drugim turnirima u županiji ovisno o mogućnostima kluba i želji roditelja – turnir u Novom Marofu, Sloveniji itd…

Pitanja i prijedlozi

  • Ivica Surjak: Da li se može na nogometnom savezu zatražiti prilagodba lokacije održavanja dječjih utakmica tako da roditelji ne moraju voziti djecu na drugi kraj županije već da ih voze u bliža naselja i gradove koji imaju uvijete za održavanje cijelog KOLA tjednih utakmica za djecu?
    • Sportski direktor/voditelj stručnog stožera će prenijete zahtjeve roditelja nogometnom savezu u Varaždinu i očekujemo njihovo očitovanje, a uputit će se i pismeni zahtjev na koji će se zatražiti odgovor.
  • Ivica Surjak: Da li u Ivancu u idućoj sezoni možemo organizirati domaćinstvo utakmica za djecu tako da se u Ivancu odigra cijelo KOLO od oko 9 utakmica kao što to rade druga naselja, općine i gradovi tako da ne moramo putovati i voziti djecu?
    • Predsjednik je odgovorio da će iduće godine Ivančica u suradnji s roditeljima organizirati domaćinstvo utakmica za djecu i pripreme su u tijeku – projekt grijanja i tople vode je završen, projekt natkrivanja tribine je u pripremi, nabaviti će aluminijski golovi koji nedostaju za organizaciju domaćinstva.
  • Projekt rasvjete na igralištu je u fazi razmatranja i pripreme i ovisi o financijskim mogućnostima grada – svakako će se gradonačelniku predložiti da je djeci potrebno osigurati rasvjetu cijelog igrališta do proljeća jer nemaju uvijete za trening u sezoni od proljeća do zime.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744