1. mjesto - pobjedili sve protivnike i nisu primili ni jedan gol.

BRILJANTNA SELEKCIJA DJECE (U-9) U SLOVENIJI

Pripreme za Eurochampionship 2018 u Salzburgu
1. mjesto - velika pobjeda NK Ivančice (U-9) na turniru u slovenskim Apačama.

Djeca NK Ivančice U-9 pobjednici turnira u Sloveniji

U dijelu priprema za Salzburg i Eurochampionship 2018, udarna selekcija naših najmlađih nogometaša učestvovala je na turniru u slovenskim Apačama kod Gornje Radgone.

U 6 odigranih utakmica ostvareno je svih 6 pobjeda uz 14 postignutih i niti jedan primljeni pogodak. Redom su pobijeđeni slijedeći suparnici – u grupi; NK LENART 1-0, KMN BENEDIKT 4-0, NK ČARDA 2-0 i NK APAČE 3-0. Nakon osvojenog prvog mjesta u grupi bez izgubljenog boda i uz gol razliku 10-0 u polufinalu je u odličnoj utakmici pobijeđena jedna od najboljih momčadi i pobjednik većine tamošnjih turnira NK SLATINA rezultatom 1-0 kojoj je time odmah vraćeno za poraz proteklog vikenda u polufinalu turnira u Radencima.

U vatrenom i bučnom finalu gdje je uz naše brojne roditelje i velika većina  slovenskih navijača bodrila našu momčad odličnom igrom svih igrača uz  fascinantnu predstavu Dominika Pavline koji je postigao prvi i drugi pogodak pometena je vrlo snažna i uigrana momčad NK ŽELEZNIČAR iz Maribora rezultatom 3-0. Slijedeće subote ta ista selekcija nastupa na vrlo jakom međunarodnom turniru u Mariboru. Najbolji strijelac turnira bio je Dominik Pavlina sa 7 postignutih golova.




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744