Pripremna: Ivančica - Polet Sv. Martin na Muri

POLET UVJERLJIV U ZADNJIH POLA SATA

Polet kondicijski nadjačao Ivančicu i pobijedio!
Utakmica u kojoj je prvo poluvrijeme, nakon obostrano odlične i ravnopravne igre, završilo rezultatom 0:0.

Igrači POLETA iz Svetog Martina na Muri u potpunosti su opravdali svoj renome te su dokazali da se radi o odličnoj, vrlo snažnoj te potpuno spremnoj momčadi za njihov skorašnji početak prvenstva nadolazeće subote, a što su dokazali  visokom pobjedom od  5 : 1 na terenu u Ivancu. Bila je to vrlo čudna utakmica u kojoj je prvo poluvrijeme, nakon obostrano odlične i ravnopravne igre uz nekoliko dobrih udaraca s obje strane, završilo rezultatom 0 : 0.Ništa nije ukazivalo da bi konačan rezultat mogao biti tako uvjerljiv jer drugo je poluvrijeme započelo laganom terenskom premoći naše momčadi, a što je rezultiralo i vodstvom od  1 : 0 u 57 minuti, nakon što je jedno nespretno odbijanje obrane gostiju, preciznim udarcem s ruba šesnaesterca Božak smjestio iza leđa vratara gostiju Jambresa. Nakon što su sjajnim udarcem iskosa u 62 minuti gosti izjednačili te ubrzo vrlo brzim kontrama došli do rezultata 3 : 1, u 73 minuti (Šarić, Horvat, Medved), vidjelo se da nekolicina vrlo važnih igrača Ivančice, radi manjka snage i nedovoljne oporavljenosti, pada u igri ( Ribić, Jerebič , T. Jagić, Loparić ) te su krenule zamjene, a sve skupa rezultiralo je potpunom dominacijom gostiju koji su u zadnjih 10 minuta, nakon naših grešaka, postigli još dva pogotka (Mezga, Barat), zadnji u 90 minuti, te su tako došli do (pre) visoke pobjede.Naša momčad igrala je u sastavu: Andreić, Friščić, Vuglač, Loparić (D. Jerebič), Gregur, Božak,  T. Jagić (Kolarek), Vrbanić (Eršegović), D. Jagić, M. Jerebič (Piskač), Ribić (Vuković). 

Do početka proljetnog dijela prvenstva još su dva tjedna koji će biti iskorišteni za popravljanje uočenih nedostataka, a zadnja pripremna utakmica na rasporedu je već slijedeće subote kada će na gradskom igralištu u Ivancu gostovati  jesenski doprvak treće slovenske lige sjever ŠD VIDEM.
NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744