NOGOMET Dva uzrasta Ivančice nastupila na jakom turnir u Dubravi Zabočkoj – postignuti zapaženi rezultati

Osvojeno četvrto i peto mjesto
ivančica-noogomet-2011-dubrava-zabočka-19-1
U Dubravi Zabočkoj je u subotu i nedjelju, u organizaciji Nogometnog kluba Rudar, održan peti turnir „Zagić Cup 2019“ za mlađe dobne uzraste.

Na turniru je s dva svoja uzrasta, 2009. i 2011. godište, sudjelovao i Nogometni klub Ivančica, tu u konkurenciji podmladaka jakih klubova Krapinsko-zagorske županije, kao i uglednih prvoligaša poput Dinama, Lokomotive Intera ili Varaždina, ostvario zapažen uspjeh u obje konkurencije.

Igrači 2011. godiše, koje vodi Filip Šagij, osvojili su 4. mjesto, iza prvoplasirane Lokomotive Zagreb, druge Bubamare Prečko, te trećeplasiranog Intera Zaprešić.

Ivančica je u skupini pobijedila Lučko s 2:0, Radoboj s 3:0 i Varaždin s 3:1, a od Lokomotive izgubila rezultatom 0:6.

U četvrtfinalu su Ivančani pobijedili OŠ Dinamo Zagreb s 2:0, u polufinalu izgubili od Bubamare Prečko rezultatom 1:7, dok su u borbi za treće mjesto poraženi od Intera Zaprešić s 5:6 po izvođenju penala, nakon 3:3 u regularnom dijelu susreta.

Najbolji strijelac ivanečke ekipe bio je Ivano Križan, a golove su zabijali još i Sven Vincek Harjač, Juraj Martinčević, Adrian Hranić i Šimun Čavlek.

Sastav: Karlo Sever, Marko Ribić, Lovro Pintarić, Tin Slivar, Andro Gotal, Jan Videc, Juraj Martinčević, Vito Županić, Patrik Prekupec, Ivano Križan, Sven Vincek Harjač, Šimun Čavlek i Adrian Hranić.

Momčad 2009. godište je osvojila peto mjesto, nakon što je u skupini pobijedila kasnije finaliste Akademiju Bubamara Zagreb s 2:0, golovima Ivana Surjaka i Lea Habeka, potom domaćina Rudar s 4:1, uz dva gola Noe Kučeja, te po jednog Ivana Surjak i Luke Baničeka, a s Gajem Mače odigrala 0:0.

U četvrtfinalu je kasniji pobjednik turnira, zagrebački Dinamo, bio bolji rezultatom 2:0.

Igrali su Adam Gašparić, Leo Habek, Dino Kunalić, Alen Kunalić, Jakov Brežnjak, Filip Cahunek, Luka Golub, Ivan Surjak, Noa Kučej, Sandro Strelec, Luka Baniček, Vito Mesec i Petar Hojsak, a vodio ih je Ivica Cikač.

Preuzeto s eivanec.com

NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744