Rezultat derbi utakmice: Ivančica - Bednja; 1:1

Derbi susret Ivančice i Bednje završio nerješeno

NK Ivančica u 4. NL na 2. mjestu
13. kolo 4. NL Ivančica i Bednja odigrali su bez pobjednika 1:1.

U prvom poluvremenu Bednja je povela golom Hrvoje Rabuzina, a domaćin je izjednačio u drugom dijelu golom kapetana Tomislava Jagića. Bio je to susret s pokazanih 9 žutih kartona i dva crvena u 86. minuti, Leonu Greguru kod Ivančice i Mihaelu Đurinu kod Bednje.



Bila je to prava derbi utakmica sa brojnim prilikama i odličnom igrom Ivančice u drugom poluvremenu – iznad očekivanja.

Seniori Ivančice nastavljaju seriju dobrih rezultata pod vodstvom Ivice Jagetića, osvojenim 2. mjestom na tablici 4. lige, što je više od očekivanog i planiranog rezultata uprave kluba.

Ivančica trenutno ima i najboljeg strijelca lige, Dominika Božaka, koji je u 13 utakmica zabio 14 golova, te i to ide u prilog kvaliteti cijelog tima.




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744