3. kolo Ivančica - Nedeljanec

Utakmica Ivančica – Nedeljanec igra se danas u 17:00h u Ivancu

4. NL ČK-VŽ
Pozivamo sve navijače i ljubitelje nogometa na seniorsku utakmicu radi podrške našim dečkima koji obećavaju odličnu timsku igru - dobar nogomet.


Pozivamo sve navijače i ljubitelje nogometa na utakmicu 3. kola seniora NK Ivančice protiv NK Nedeljanec, koja se igra danas, 29.08.2020. u Ivancu, u 17:00 sati. NK Nedeljanec sjajna su momčad koja se sa Ivančicom natječe u 4. nogometnoj ligi ČK-VŽ i trenutno je na 6. poziciji sa 3 boda, dok je Ivančica na 3. mjestu sa 4 boda. Očekujemo odličnu prvenstvenu utakmicu, veći broj gostujućih navijača jer vrijeme će biti idealno za uživanje u dobrom nogometu. NK Ivančica igra u standardnom sastavu pod vodstvom trenera M. Mendaša, pojačana sa juniorskim mladim nadama Nk Ivančice. Suci utakmice: Babić, Panić, Francki. Delegat: Modlić.

Detaljnije o NK Nedeljanec: NK Nedeljanec logo 

SPONZORI:

Generali - sponzor NK Ivančice

Gregur Invest logo

Obrt za strojno žbukanje i fasade, vl. Stjepan Grdak

 

 


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744