PRIJATELJSKA UTAKMICA S EKIPOM NK NOVI MAROF

Škola nogometa NK Ivančica

Kategorija U11 NK Ivančice koja se sastoji od igrača 2012., 2013. i 2014. godišta danas je u 18h🕕 na domaćem terenu pred okvirno 100 navijača odigrala utakmicu s ekipom NK Novi Marof koja je završila pobjedom gostiju, rezultatom 1-2.

U čvrstoj, dinamičnoj i napetoj utakmici sudjelovali su svi igrači od onih iskusnih i manje iskusnih, sa različitim taktičkim zadatcima.

Jedini pogodak za domaću ekipu je postigao Vito Županić. ⚽

Za NK Ivančicu su nastupili: Adam Flojhar (g), David Canjuga, Tin Slivar, Jan Videc, Noa Ćorko, Stjepan i Andro Gotal, Vito Borovečki, Gabriel Bošnjak, Gabriel Repić, Gabriel Halamek, Vito Županić (c) , Šimun Čavlek, Jan Kontrec, Karlo Butko, Petar Flis, Lovro Ribarić, Maksim Putar, Adrian Hranić i Jurica Cikač.
Trener: Jasmin Kokotec

Ovim putem zahvaljujemo gostujućoj ekipi na fer i korektnoj igri te im želimo sreću u nadolazećim natjecanjima, a navijačima i roditeljima se zahvaljujemo na podršci.👏

Sportski pozdrav!


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744