TIJESAN PORAZ SENIORA U TUHOVCU

NK Ivančica u Tuhovcu - studeni 2022
U nedjelju, u Tuhovcu seniori NK Ivančica odigrali su utakmicu 14. kola Elitne ŽNL protiv domaćina NK Polet u kojoj su poraženi rezultatom 2:1.
Utakmicu je počeo sastav: Marko Posavec, Ivan Vinceković, Nikola Kolarek, Leon Vuglač, Borna Keča, Ivan Josipović, Darko Jagić, Luka Papec, Eduard Vusić, Leon Gregur i Erik Vincetić. Momčad je vodio trener Ivica Cikač.
U prvom poluvremenu igra je bila ravnopravna sve do 23. minute kada su domaći igrači proigrali našu obranu te je Sakač Renato doveo domaćina u vodstvo od 1:0. Naša momčad je počela bolje igrati te u 40. minuti kapetan Leon Gregur s boka sjajno ulazi u domaći šesnaesterac gdje ga ruši domaći igrač i sudac ne dosuđuje očiti kazneni udarac već našem kapetanu dodjeljuje žuti karton.
U drugom poluvremenu naši dečki pojačavaju tempo i maksimalno pritišću domaćina te nakon sjajne akcije u 69. minuti Matija Friščić postiže gol za izjednačenje od 1:1.
Gol je dao dodatnu energiju našim dečkima te i u nastavku stvaramo prilike za pogodak.
I kada je “sve mirisalo” na to da ćemo postići gol za vodstvo, domaći igrači koriste jednu našu grešku u napadu te u 86. minuti iz kontre Kristijan Janušić postiže gol za vodstvo domaćina od 2:1.
Do kraja utakmice naši dečki svim snagama pokušavaju postići gol za izjednačenje što na žalost ne uspijevaju.
Iako su u Tuhovcu naši dečki odigrali jednu od najboljih utakmica jesenskog dijela, naročito drugo poluvrijeme nisu uspjeli uzeti barem bod koji su minimalno zaslužili obzirom na pruženu igru.
U utakmici trener je još dao priliku Emilu Martinčeviću i Matiji Friščiću.
Sudac je našim igračima dodijelio 6 žutih kartona, a jedan žuti domaćem igraču.
Ova utakmica kojom je završio jesenski dio prvenstva Elitne ŽNL Varaždin, kao i utakmice sa ponajboljim momčadima lige pokazale su da naša momčad ima potencijal i igra kvalitetan nogomet te zaslužuje bolji plasman na prvenstvenoj tablici.
Na žalost teže ozljede naših odličnih igrača Roberta Malnara i Gabriela Pavline u utakmici 2. kola prvenstva protiv Nedeljanca bile su veliki hendikep za momčad u nastavku jesenskog dijela prvenstva, što se vjerojatno odrazilo i na rezultatu.
Čestitamo našim igračima na odličnoj predstavi u Tuhovcu. Vjerujemo da će u proljetnom dijelu prvenstva “stvari sjesti na svoje mjesto” te će naša momčad zauzeti adekvatnu poziciju na tablici.
Momčadi NK Polet iz Tuhovca želimo sretan nastavak sezone i čim bolji plasman u Elitnoj ŽNL.
Ovim porazom naša momčad je završila jesenski dio na 6. mjestu prvenstvene tablice sa 23 boda. Jesenski prvak je Bednja sa 36 bodova, 2. je Polet iz Tuhovca sa 33 bodova, 3. Nedeljanec sa 31 bodom, dok 4. Marof i 5. Mladost iz Margečana imaju po 28 bodova.
Zahvaljujemo se članovima, navijačima i simpatizerima NK Ivančica, koji su došli podržati našu momčad.
Sportski pozdrav!


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744