14. kolo Elitne ŽNL Varaždin

REMI SENIORA U ODLIČNOJ UTAKMICI U TUHOVCU ZA KRAJ POLUSEZONE

Polet Tuhovec - Nk Ivančica (3:3)
Seniori NK Ivancice 2023
Ovim kolom završena je jesenska polusezona i slijedi stanka do proljeća.
u Tuhovcu, seniori su u 14. kolu Elitne ŽNL Varaždin protiv domaćeg Poleta, u odličnoj i dinamičnoj utakmici punoj preokreta odigrali neriješeno 3:3 (2:1).
Prije početka utakmice održana je minuta šutnje povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata te na žrtvu Vukovara i Škabrnje, u spomen na sve poginule branitelje i žrtve Domovinskog rata.
Početni sastav: Hrvoje Grđan (V), Josip Đura, Dario Šincek, Dominik Božak, Robert Malnar, Ivan Kostelac, Ivan Josipović, Darko Jagić (K), Emil Martinčević, Roberto Bregović i Patrik Varga.
Odmah od početka naša momčad se nametnula u igri, međutim neopreznost u obrani u 6. minuti koristi Renato Sakač te dovodi domaćine u vodstvo od 1:0.
To nije obeshrabilo naše dečke koji su nakon toga silovito pritisnuli domaćina.
Već u 16. minuti iz slobodnog udarca sa 20-ak metara Roberto Bregović silovito pogađa same “rašlje” te prekrasnim eurogolom poravnava na 1:1.
Do kraja poluvremena redaju se prilike pred domaćim golom, oko 29. min Varga opasno puca kraj desne stative, pa u 32. min. domaći vratar Balažinec brani udarac Malnara.
No u 33. minuti izvan šesnaesterca sjajni Božak neobranjivo pogađa za preokret i naše vodstvo od 2:1.
U 35. min. udarac glavom Varge brani Balažinec, dok u 44. min. Kostelac opasno puca pokraj gola.
Početkom 2. poluvremena domaćin pokušava stvoriti pritisak te u 46. min. opasan udarac domaćeg napadača ide iznad vratnice, u 48. min. Vargin udarac glavom opet brani Balažinec.
U 54. minuti Dino Bahat izjednačuje na 2:2.
Dok u 58. min. Grđan brani izglednu priliku domaćina.
U 61. minuti domaći napadač sam ispred Grđana puca kraj stative, dok u 63. Grđan skida zicer domaćina.
Nakon početnog pritiska i izjednačujučeg gola domaćina, naša momčad opet preuzima inicijativu te stvara više izglednih prilika.
U 64. min. opasan udarac Pavline brani Balažinec, dok u 67. min. Kostelac pogađa desnu stativu.
U 68. opasno puca Pavlina.
U 76. min. Božak sjajno prodire u šesnaesterac domaćina gdje biva srušen, a opravdani kazneni udarac sigurno realizira Kostelac za novo vodstvo od 3:2.
U 78. min. slobodan udarac Bregovića brani Balažinec.
Na žalost u sudačkoj nadoknadi Karlo Gredelj pada u našem šesnaestercu te je dosuđen dvojbeni kazneni udarac iz kojeg je siguran Nikola Modrić za konačnih 3:3.
Trener Cikač dao je priliku Gabrielu Pavlini i Eriku Benceku.
Čestitamo našim igračima i treneru Cikaču na odličnoj utakmici koju su naši dečki odigrali u Tuhovcu, gdje su svi igrači dali odličan doprinos u igri.
Domaćinima želimo sretan nastavak sezone na proljeće.
Ovim kolom završena je jesenska polusezona te sada slijedi stanka i zasluženi odmor za nogometaše i trenere.
Svim članovima, navijačima i simpatizerima kluba koji su došli podržati našu momčad najljepše se zahvaljujemo.
Sportski pozdrav!

NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744