Velika pobjeda seniora u derbiju i pobjeda veterana

NK Ivančica Ivanec

Proteklog su vikenda seniori upisali visoku pobjedu od 5:0 u “lokalnom derbiju” protiv NK Lepoglave. Domaća ekipa dominirala je tijekom cijelog susreta, a pogotke su postizali Marko Loparić, Kristijan Knez, Darko Jagić, Leon Gregur i Matija Friščić.

Naša se ekipa trenutno nalazi na vodećem mjestu 1. ŽNL Varaždin uz maksimalan učinak od 3 visoke pobjede u prva tri kola, što je odlična pozivnica za sve ljubitelje nogometa iz ivanečkog kraja da podrže ekipu u ostatku sezone! U idućem kolu seniori odlaze u goste kod ekipe Podravca. Novu visoku pobjedu upisali su i veterani rezultatom 4:0 protiv NK Hrašćice. Strijelci su bili Nedjeljko Lončar, Davor Matuza, Tomica Matučec i Ivica Surjak.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744