Sjajani rezultati U9 selekcije

U9 EU Cahmpionship Salzburg 2018 – REZULTATI

Pogledajte snimke utakmica
Sjajnu atmosferu u Salzburgu stvorili roditelji bodreći svoju djecu! NK Ivančica bila je u skupini sa 5 ekipa: SKN St. Pölten (A), FC Banik Ostrava (CZ), Wacker Burghausen (DE), SV Urfahr (A) i NK Ivančica Ivanec (HR).

Selekcija U9 NK Ivančice jučer odigrala 4 utakmice od čega su dvije utakmice pobijedili, a dvije su izgubili osvojivši 3. mjesto u skupini. Zbog istog broja bodova MTK Budapest (HU) i Ivančica Ivanec ušli su u borbu na penale za šesnaestinu finala koju su izgubili rezultatom 3:1.

Odigrane utakmice i rezultati od 23.06.2018. u Salzburgu:

NK Ivančica Ivanec (HR) FC Banik Ostrava (CZ) 1:2
NK Ivančica Ivanec (HR) SKN ST. Pölten (A) 1:2
SV Urfahr (A) NK Ivančica Ivanec (HR) 1:3
NK Ivančica Ivanec Wacker Bughausen (DE) 3:1

 Odigrane utakmice i rezultati od 24.06.2018. u Salzburgu:

NK Ivančica Ivanec (HR) FK Pardubice (CZ) 3:0
NK Ivančica Ivanec (HR) Wiener Viktoria (A) 3:1
FC Flyeralarm Admira (A) NK Ivančica Ivanec (HR) 6:4
NK Ivančica Ivanec  (HR) Bayerische Fussball Akademie (DE) 3:1

Hrvatsku na U9 EU Championship u Salzburgu predstavljali Dinamo, Ivančica, Lokomotiva i Bregana.

Dinamo u skupini A i Lokomotiva u skupini N osvojili su prvo mjesto i igrali su šesnaestinu finala, Ivančica Ivanec je treća u F skupini, a Bregana je osvojila peto mjesto u skupini G. Već od 7:45 sati slijedio je nastavak prvenstva i djeca U9 NK Ivančice odigrala su utakmicu protiv NK Pardubice (CZ) i pobijedili 4:3 na penale nakon rezultata 1:1. Wiener Viktoriu (A) pobijedili su 3:1, izgubili protiv FC Flyeralarm Admira (A) na penale 6:4 i pobijedili Bayerische Fussball Akademie (DE) na penale rezultatom 3:1.

Za U9 selekciju NK Ivančice Ivanec na europskom prvenstvu u Salzburgu nastupili su: Domninik Pavlina, Leo Habek, Filip Cahunek, Stjepan Habek, Ivan Surjak, Leon Glasnović, Noa Kučej, Luka Golub, Jakov Brežnjak, Vito Mesec, Adam Gašparić, Martin Poljak, Adrian Galić, Dino Kunalić, Alen Kunalić i Petar Hojsak.

Ekipu djece U9 NK Ivančice vodi i trenira Dražen Belcar, a na europskom prvenstvu pomaže mu i kapetan seniorske ekipe NK Ivančice Tomislav Jagić, a u organizaciji su sudjelovali Damir Gašparić, prof. Damir Friščić, Manda Habek, Josip Grđan, predsjednik NK Ivančice Ivanec zajedno sa svim roditeljima djece igrača.

Da se prisjetimo sjajnih rezultata ekipe U9 (do 9 godina starosti) NK Ivančice: izborili su nastup na europskom prvenstvu prošlogodišnjim osvajanjem županijskog prvenstva, osvojili su turnir u Sloveniji, prošlog vikenda turnir u Jastrebarskom, a odlučujući rezultat bio je na kvalifikacijskom turniru u Stockerau kod Beča.

Na europskom nogometnom prvenstvu u Salzburgu nastupilo je 20 zemalja – 70 ekipa djece. Dakle, više od 800 djece jučer i danas igrali su nogomet – dječju europsku ligu prvaka. Dobiti priliku i izboriti sudjelovanje na Europskom prvenstvu u Salzburgu veliki je uspjeh djece i roditelja NK Ivančice Ivanec.

Pogledajte snimke utakmica:

SV Urfahr (A) – NK Ivančica Ivanec (HR)

Wacker Bughausen (DE) – NK Ivančica Ivanec (HR)


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744