Danas u 19h prozivka igrača u NK Ivančici

Kompletna ekipa koja je proteklu sezonu završila na 2. mjestu 1. ŽNL je na okupu, a prozivci će se odazvati i 2 pojačanja.

Danas će se u NK Ivančici održati prozivka igrača na kojoj će glavni trener seniorske ekipe/sportski direktor, prof. Damir Friščić iznijeti prijedlog plana za novu sezonu 2018/19. Kompletna ekipa koja je proteklu sezonu završila na 2. mjestu 1. ŽNL je na okupu, a prozivci će se odazvati i 2 pojačanja. Sportski direktor će na prozivci predstavit dva nova igrača NK Ivančice. Podsjetimo se da je u zadnjem kolu Dubravka Zagorac pobijedila NK Ivančicu (2:1) i oduzela im mjesto prvaka lige, slično kao što se to desilo našim vaternima na svjetskom prvenstvu u Rusiji. Prozivka će se održati u 19:00 sati u prostorima kluba, a igrače će pozdraviti i Josip Grđan, predsjednik NK Ivančice.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744