Seniori NK Ivančice Ivanec

Početak priprema za seniorsku ekipu NK Ivančice Ivanec

Sezona 2017/18
Slijedeće nedjelje, 11.02., na nogometnom igralištu u Ivancu počinju pripreme seniorske ekipe NK Ivančice za proljetni dio sezone 2017/18.

Šef stručnog stožera D. Friščić, pozvao je igrače seniorske i juniorske momčadi na prozivku u 10,00 sati i početak priprema za proljetni dio prvenstva koje će se u potpunosti provoditi na igralištu kluba te u bližoj okolici. U rad sa igračima uključen je, kao i u proteklih godinu dana, trener juniora i pomoćni trener seniora I. Cikač. Do početka prvenstva uz cca 25 treninga planirano je i 4-5 pripremnih utakmica.

Prisutnima će se naravno, prije prozivke i početka treninga, obratiti Damir Frišćić, glavni trener kluba, potom i Josip Grđan, predsjednik NK Ivančice. Prvi trening bit će otvoren i za javnost pa iz uprave kluba pozivamo članove i navijače da slobodno dođu i podrže 1. ekipu na startu zimskog radnog programa.

Članovi Kluba tom će prilikom, uz predočenje članske iskaznice, moći preuzeti primjerak klupskog kalendara za 2018. godinu uz simboličnu naknadu.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744