Mlađe selekcije ovog vikenda na turnirima u Varaždinu i Radencima

Pet selekcija nastupa na Suzuki bumbar kupu, jedna selekcija gostuje u Sloveniji.

Tijekom mjeseca siječnja sve mlade selekcije NK Ivančice nastupale su na brojnim turnirima (Hrvatska, Slovenija, Austrija) gdje su postignuti vrlo zapaženi rezultati. Nadolazeći vikend bit će udarni jer će u subotu i nedjelju u pogonu biti čak šest selekcija mladeži. Na vrlo jakom i jednom od najkvalitetnijih turnira te vrste u Hrvatskoj, Suzuki bumbar kupu, unutar 160 prijavljenih ekipa najbrojniji klub bit će NK Ivančica Ivanec sa čak pet selekcija. Treneri Mendaš, Cikač, Šagij i Belcar na parket varaždinske arene izvest će selekcije U-14, U-12, dvije selekcije U-10 i selekciju U-8.

Selekcija U-9 će nastupiti u Sloveniji na drugom zimskom turniru NK Radenska Slatina u Radencima. To će im poslužiti kao kvalitetna priprema za eurochampionship 2018 koji će se odvijati u Salzburgu početkom ljeta. Tako će ovogodišnji jesenski županijski prvaci odigrati nekoliko jakih utakmica sa sljedećim protivnicima: NK Rakičan (9:20), KMN Benedikt (11:15) i najbolji klub Slovenije, NK Maribor (12:50).


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744