NK Ivančica u rangu sa najjačim europskim klubovima

Donacije za nastup Ivančice na U-9 Euro Championship-u u Salzburgu

U-9 Euro Championship u Salzburgu
Donirajte djeci za nastup na europskom prvenstvu - Ivančica sa djecom igra protiv najjačih europskih klubova!

Poštovani,

NK Ivančica Ivanec sa selekcijom U-9 plasirala se na europsko prvenstvo na kojem će u lipnju igrati sa najboljim europskim klubovima (U-9 Euro Championship u Salzburgu).

Natjecanje će se održati od 22.6. do 24.6. 2018 godine u Salzburgu. Naša ekipa djece U-9 je prvak županije već drugu godinu za redom, u Sloveniji su prije mjesec dana osvojili turnir u Radencima, u Austriji su na kvalifikacijskom turniru osvojili 5. mjesto u siječnju kada su još bili prilično neiskusni u dvoranskim turnirima.

Molim vas u ime uprave kluba i u ime naših najmlađih nogometaša da ih podržite te da im donacijom omogućite nastup na tom europskom prvenstvu jer ova ekipa djece na njemu može ostvariti sjajan rezultat koji će biti prepoznat u Europi. Cijena smještaja je 95 EUR sa doručkom i večerom po djetetu (Hotel: 7 Days Premium Hotel Salzburg – Urtein, Urstein Nord 11, 5412 Puch), a cijena prijevoza autobusom iznosi 2.460 EUR od 22.6. – 24.6.2018. Ukoliko djeca postignu dobar rezultat to će biti mali ulog za vrijednosti koje ćemo svi iz toga dobiti, a najviše će dobiti djeca. Ukoliko ste zainteresirani za sponzorstvo te da vašu tvrtku istaknemo na EU turniru u Salzburgu, Internet stranicama, Youtube kanalu, Facebooku, Twiteru, na dresovima, u medijima ili na igralištu, molimo vas da kontaktirate upravu kluba e-mailom na: kontakt@nk-ivancica.hr

Podaci za uplatu donacija:

IBAN: HR2423600001101743204

Poziv na broj: HR99

Opis plaćanja: Donacija za U-9

Uplatite iznos koji želite.

 

Unaprijed zahvalan,

Josip Grđan

Predsjednik NK-ivančica Ivanec


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744