David Magdić s Lorenzom snimio duet za Croatia Records

Sjajni napadač NK Ivančice Ivanec - nogometaš i kantautor s Lorenzom za Croatia Records snimio pjesmu “Osjećam laž”.

David Magdić, 22. godišnji napadač NK Ivančice Ivanec – nogometaš i kantautor snimio je s Lorenzom za Croatia Records pjesmu  “Osjećam laž”.

Uz to što se već duže vrijeme bavi glazbom, David je student 3. Godine FOI Varaždin, smjer ekonomika poduzetništva, a osim za NK Ivančicu Ivanec, u svojoj je nogometnoj karijeri nastupao i za Varaždin, Zavrč, te Obreš.

„Sviram od svoje 12. godine, negdje oko 10 godina. Ovo mi je prvi službeni singl, uvertira u moja autorska izdanja za Croatia Records“, rekao nam je David.

Davida sutra možete vidjeti na igralištu u Vidovcu od 16:30h, u nogometnom dresu NK Ivančice, u seniorskoj utakmici protvi Budućnosti Vidovec. U Ivancu David sa svojom ekipom igra iduće nedjelje 22.4. u 16:30 sati.

O novoj pjesmi u Croatia Records kažu: „Lorenzo, glazbeni projekt kojeg u izvođačkom smislu predstavlja DJ Marko Kantolić, sveprisutni DJ u klubovima Hrvatske i regije, predstavlja najnoviji singl “Osjećam laž”.

Sjajni David Magdić, kantautor iz Varaždina svojim prodornim glasom i besprijekornom svirkom u pjesmi “Osjećam laž” osvaja radijske etere.

“Singl Osjećam laž produkt je sinergije i vizije autorske strane projekta iza koje se krije Darko Bakić, produkcijske strane koju drži Zvonimir Dusper Dus i strane izvođača (pjevača i gitarista) koju sam utjelovio ja. Moderan i drugačiji sonični pristup pjesmi popraćen je duhom bluesa i soula koji dijelimo svi zajedno te sam užasno zahvalan i sretan što je moj glazbeni put započeo na ovakav način, uz ovakve divne ljude”, rekao je David Magdić za kojeg će se definitivno još čuti.

 


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744