Subota 12.05., u 17,00 sati za prvo mjesto igraju Ivančica - Podravina

ODLIČNI JUNIORI

DERBI UTAKMICA
Juniori u borbi za prvo mjesto ove subote 12.05., u 17,00 sati. Dođite i podržite ih na stadionu u Ivancu u utakmici protiv Podravine.

Juniorska momčad Ivančice nalazi se na drugom mjestu 1. ŽNL ( 3. državni rang) s dvije utakmice i dva boda manje u odnosu na vodeću Podravinu. Naime, radi obaveza u 4. HNL za šesti mjesec su odgođene utakmice protiv NK Novi Marof i Bednja. Zbog toga naša je momčad ovog proljeća odigrala samo dvije utakmice i to obje u gostima. Prvo je, uz vrlo loše suđenje, pobijeđena nezgodna i ratoborna Dubravka koju je predvodio njihov najbolji strijelac u seniorima (Toplak) rezultatom 0-3 i to golovima Vusića, Križanca i Bochla. Proteklog vikenda, uz opet vrlo slabo suđenje, ostvarena je visoka pobjeda od 0-4 u Svetom Iliji nad momčadi NK Obreš. U toj utakmici domaćini su igrali vrlo oštro što sudac nije dovoljno sankcionirao tako da je na taj način NK Ivančica bila kažnjena isključenjem Bochla u 44. minuti kod rezultata 2-0 za našu momčad. Sve do 87. minute, rezultat se nije mijenjao najviše zahvaljujući odličnoj obrani i sjajnom vrataru Videcu. Sudac je tada konačno donio jednu korektnu odluku jer je dosudio udarac za NK Ivančicu nakon prekršaja nad Piskačem, koji je bio u čistoj prilici  pred vratarem, kada je srušen s leđa. Jedanaesterac je sigurno realizirao Križanec. Ostale pogotke postigli su Varga (2) i jednog Matteo Hehet.

U slijedećem kolu u goste nam dolazi vodeća Podravina te je to praktički derbi čitavog prvenstva koji će najvjerojatnije ustoličiti novoga prvaka. Utakmica se igra ove subote 12.05., s početkom od  17,00 sati.

Proljetni sastav juniora; VIDEC, A. HEHET, VINCEKOVIĆ, FRIŠČIĆ, VUGLAČ,  KRIŽANEC, BOCHL, BUNIĆ,  PISKAČ, VUSIĆ, VARGA, M. HEHET, MAJCEN, FIJAČKO ( nedostaju, PLAHINEK, MEDVED i OSMANOVIĆ ).

 


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744