Plitivica – Ivančica (0:3)

SIGURNA POBJEDA U SELNIKU

Rezultati 21. kola 1. ŽNL Varaždin 17/18
NK Ivančica - Rudar 47
Ivančica u gostima pobijedila Plitvicu rezultatom 0:3, učvrstila 2 mjesto u 1. ŽNL, a do kraja prvenstva igra se još 5 utakmica. Iduće nedjelje Ivančica je domaćin i igra protvi Zadrugara Hrastovsko u 17:00 sati na gradskom stadionu u Ivancu.

Seniorska momčad NK Ivančice u 21. kolu pobijedila je vrlo dobrom i sigurnom igrom u Selniku protiv domaćina NK Plitvica. U odnosu na prošlo kolo, NK Ivančica je momčad bila kompletnija jer su se u sastav vratili Gregur, D. Jagić i I. Vuković.

Od standardnih prvotimaca nedostajao je samo Mendaš no, to ne znači da nije bilo problema jer su dan prije naši Juniori igrali derbi juniorske lige protiv NK Podravine iz Ludbrega i pobijedili (2-0 za Ivančicu). Iz te juniorske utakmice izašli su povrijeđeni Vinceković, koji nije mogao igrati protiv Plitvice i Friščić koji je „stisnuo zube“ te je ipak igrao, unatoč bolovima u stopalu. Mladi Friščić ujedno je bio jedan od najboljih igrača, postigavši vodeći pogodak za NK Ivančicu u 41. minuti utakmice.

Generali - sponzor NK IvančiceDrugi pogodak postigao je mladi Piskač u 54. minuti nakon izvrsnog dodavanja D. Jagića dok je treći pogodak postigao Gregur ( 61. min. ) iz odlično izvedenog slobodnog udarca s 18 metara za 3:0, što je bio konačan rezultat utakmice. Inače, bila je to utakmica u kojoj je NK IVančica dominirala tijekom čitave utakmice, kako brzinom tako i tehnikom, pri čemu je bila vidljiva sva kvaliteta naše momčadi u odnosu na domaćine koji su se svojski trudili, ali su na kraju bez ikakvog pogovora priznali našu potpuno zasluženu pobjedu.

Igrali su; ANDREIĆ ( od 85. VIDEC), KLAS, J. VUKOVIĆ, FRIŠČIĆ ( od 72. A. HEHET ), VUGLAČ, I. VUKOVIĆ, T. JAGIĆ, GREGUR, KRIŽANEC ( od 46. PISKAČ), D. JAGIĆ, MAGDIĆ ( od 83. BOTKOVIĆ ).

U slijedećem kolu u goste nam dolazi Zadrugar Hrastovsko. Utakmica se igra u nedjelju 20.05., s početkom od  17,00 sati.

Rezultati 21. kola 1. ŽNL Varaždin 17/18

Mladost (M) – Lepoglava 5:00
Polet (T) – Polet (C) 7:00
Zadrugar – Dubravka-Zagorac 1:02
Plitvica (S) – Ivančica 0:03
Rudar 47 – Drava 1:00
Mladost (Š) – Podravac Kitro 2:03
Obreš – Budućnost 3:01

Utakmice na rasporedu u 22. kolu 1. ŽNL Varaždin 17/18

Lepoglava – Obreš
Budućnost – Mladost (Š)
Podravac Kitro – Rudar 47
Drava – Plitvica (S)
Ivančica – Zadrugar
Dubravka-Zagorac – Polet (T)
Polet (C) – Mladost (M)

NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744