Ivančica - NK Ormož

Najmlađi ivanečki nogometaši ugostili NK Ormož

U9, 18/19
Odlična igra ivanečkih najmlađih nogometaša!

Najmlađi ivanečki nogometaši, selekcija U – 9 odigrala je ove subote u ivanečkoj sportskoj dvorani srednje škole prijateljsku utakmicu protiv slovenskog NK Ormoža. Rezultat utakmice bio je 6 – 1 za  NK Ivančicu, a u strijelce su se upisali, Filip Cahunek sa četiri pogotka te Filip Ravlić i Mateo Šipek.

Spomenimo kako je inicijator ove utakmice bio upravo slovenski klub do kojeg su došli rezultati i rad Škole Nogometa NK Ivančice te je u bliskoj budućnosti ponuđeno odigravanje mnoštva takvih utakmica između svih dobnih uzrasta dva spomenuta kluba.

Za kraj valja reći da su za NK Ivančicu nastupili: Adrian Galić, Alen Kunalić, Jan Mendaš, Paulo Stolnik, Luka Habek, Ivano Križan, Kristijan Risek, Damjan Hranić, Martin Borovec, Mateo Šipek, Niko Bencek, Vito Levanić, Filip Ravlić, Damjan Borovec i David Slavinec.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744