Ivančica - Varaždin (3:3)

U15 NK Ivančice remijem protiv Varaždina pokazao izuzetnu kvalitetu igre

11. Kolo 1. NL – U-15, 18/19
Ivanečki nogometaši U15 odigrali su još jednu vrlo dobru utakmicu protiv snažnog NK Varaždina (3-3).

U 11. kolu Prve NL Središte Sjever ivanečki pioniri ugostili su svoje vršnjake iz NK Varaždina. Premda je i ovaj put ivanečka momčad u susret ušla oslabljena pružen je odličan otpor jakom NK Varaždinu, a sav trud i borbenost na kraju su ipak nagrađen te je susret završen rezultatom 3 – 3.



NK Ivančica je u susret ušla ipak poprilično dekoncentrirano te je već nakon prvih petnaestak minuta gost praktički bez ijedne prave izrađene šanse vodio 2 – 0. U tom se periodu desilo nekoliko neshvaćenih grešaka domaće obrane od kojih su njih dvije gosti znalački iskoristili. Nakon drugog primljenog pogotka ivanečka ekipa se odjednom budi što nam donosi nekoliko vrlo dobro izrađenih prilika i uraganski završetak prvog poluvremena. Prvo je rezultat smanjen nakon odličnog prodora Patrika Kušen i njegova centaršuta kojeg je snalažljivo u gol pospremio Sven Hrgar. Pred kraj prvog poluvremena stalan pritisak ivančana ponovno je urodio plodom. Ovaj se put iz ne baš obećavajućeg slobodnog udarca u strijelce upisao odlični Nino Harjač.

Drugo poluvrijeme Ivančica U15 započela je nešto slabije što je i ovaj put vrlo brzo bilo kažnjeno te je gost opet vodio. Nakon toga, ponovno smo svjedočili preslici prvog  poluvremena. Ivančani su radili sve veći pritisak na posljednju liniju gostiju, a oni su postajali sve nervozniji i sve su više griješili. Jednu takvu grešku, nakon dosuđenog indirektnog udarca u gol je pretvorio Patrik Kušen kojemu je ovo bila ponajbolja utakmica u jesenskom dijelu prvenstva. Time je Patrik postigao svoj osmi gol za NK Ivančicu čime se približio vodećem strijelcu prvenstva Nikoli Korenu, koji također dolazi iz redova Ivančice.



Iako je riječ o iznimno jakom i renomiranom protivniku, ivanečki je sastav taj koji može žaliti što nije uspio uzeti puni plijen, točnije sva tri boda, no i ovaj jedan iznimno je vrijedan, posebno uzmemo li u obzir da ova selekcija kluba trenutno pruža najbolji nogomet sve brojnijoj ivanečkoj publici.

Nakon posljednjeg kola pioniri se nalaze na šestom mjestu, a eventualna pobjeda u zaostaloj utakmici koja se igra ove subote u Čakovcu mogli bi dohvatiti četvrto mjesto koje je ujedno i bila najviše pozicija koju su prije tri sezone, također tadašnji pioniri uspjeli dohvatiti u ovom elitnom društvu.

Za selekciju U15 ove su subote nastupali: Dino Vlahek, Jurica Maček, Sven Hrgar, Josip Đura, Patrik Kušen, Nikola Koren, Antonio Osmanović, Gabriel Pavlina, Roko Bencek, Petar Peharda, Nino Harjač, Roko Pšag, Adrian Stančić i Antonio Grabrovec.


Rezultati 11. Kola, 1. NL – U15 – 18/19

Mursko Središće Rudar – Podravina 3:4
Križevci Radnik Križevci – Varteks 1:0
Čakovec NŠ Međimurje-Čakovec – Mladost 0:4
Koprivnica Slaven Belupo – Koprivnica -:-
Bjelovar Bjelovar – Međimurje 7:1
Ivanec Ivančica – Varaždin 3:3

Prva NL – U15


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744