U12

Mlađi pioniri NK Ivančice pobjednici turnira u Novom Marofu

Turnir u novom Marofu
Nogometaši NK Ivančice U12 u Novom Marofu osvojili 1. mjesto na turniru „Ožujsko – Knauf Insulation Kup Novi Marof 2019“. U finalu pobijedili vršnjake NK Varteksa.

Na turniru je sudjelovalo šest ekipa koje su bile raspoređene u dvije skupine. Mlađi ivanečki pioniri nastupali su u skupini sa domaćim ekipama, točnije sa NK Novi Marof 1 i ŽNK Novi Marof.U prvoj, iznimno borbenoj i neizvjesnoj utakmici protiv NK Novog Marofa nešto bolji su ipak bili ivanečki nogometaši koji su do pobjede stigli pogotkom Matije Juga., jedinim na utakmici.

Drugu utakmicu dvanaestogodišnjaci NK Ivančice pobijedili su rezultatom 4 – 0. Strijelci su ovaj put bili Erik Bencek, Matija Jug, Nikola Ravlić te najmlađi član ekipe Noa Šešet. Ovaj put igralo se protiv ŽNK Novi Marof, a nova tri boda bila su dovoljna za prvo mjesto u skupini i ulazak u polufinale.

Polufinalna utakmica još je jednom igrana protiv domaće momčadi, ovaj put protiv NK Novi Marof 2. Ulazak ivančana u finale izboren je rezultatom 3 – 0. U tih dvadeset minuta prvo ime susreta bio je kapetan David Varga koji se dva puta upisao u listu strijelaca, a da je u odličnoj formi potvrdio je Matija Jug sa još jednim svojim pogotkom.Slijedilo je finale u kojem je NK Ivančicu čekao poznanik iz A lige, momčad NK Varteksa iz Varaždina. U izuzetno napetoj i borbenoj utakmici ivančani su pružili svoju najbolju i najpožrtvovniju  partiju te subote, a kako to u takvim slučajevi biva na kraju su nagrađeni i rezultatom 2 – 0. Prvi pogodak ponovno je postigao Matija Jug, a da utakmica nebi ušla u neke nemirne vode pobrinuo se Nikola Ravlić koji je nekoliko minuta prije kraja osigurao pobjedu NK Ivančici.

Spomenimo kako  i ovaj put najbolji strijelac turnira dolazi iz redova ivanečke momčadi, odnosno Matija Jug koji se pet puta upisao u listu strijelaca. Valja spomenuti i kako je netaknute mreže ostao Erik Miletić.

Za NK Ivančicu su nastupali: Erik Miletić, Nikola Friščić, David Varga, Erik Bencek, Matija Jug, Nikola Ravlić, Dorian Sambolec, Gabrijel Hojsak, Noa Bančić, Noa Šešet a po prvi put nakon ozljede momčadi se priključio i oporavljeni Teo Martinčević.
NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744