Malonogometni turnir od 7-17 godina

Selekcija U15 NK Ivančice osvojila drugo mjesto u Nedelišću

Nedelišće
Sjajna pobjeda NK Ivančice protiv Salven Belupa u polufinalu, osigurala 2. mjesto na turniru u Nedelišću

Nogometna škola Omladinac-Sloboda Novo Selo Rok, organizirala turnir u malom nogometu koji je odigran u Nedelišću – dvorana Aton.

Nogometaši NK Ivančice uspjeli su proći skupinu i plasirati se u polufinale u kojem su igrali i pobijedili Slaven Belupo rezultatom 4:1. U finalu, Ivančicu je dočekala odlična međimurska ekipa “Međimurska vatra” i pobijedila rezultatom 4:1.

Za NK Ivančicu igrali su: Patrik Kušen, Patrik Varga, Dino Vlahek, Dino Sanković, Nikola Koren, Patrik Milec, Sven Hrgar i Matija Štrlek. Najbolji strijelac turnira bio je Patrik Varga. Čestitke treneru Miroslavu Mendašu na postignutim rezultatima U15  selekcije NK Ivančice.




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744