U "tvrdoj" finalnoj utakmici ipak osvojeno srebro.

Selekcija U11 osvojila drugo mjesto na malonogometnom turniru u Slatini

U "tvrdoj" finalnoj utakmici ipak osvojeno srebro.

Na turniru u Slatini, selekcija U11 Škole nogometa NK Ivančice stigla do finala uz četiri pobjede i jednim porazom. U finalu je ipak slavila domaća ekipa Slatine čime je našim dečkima na kraju pripala srebrna medalja.


U prvoj utakmici skupine odigrana je utakmica sa Čardom gdje je ostvarena prva pobjeda rezultatom 2:0 (strijelci: Pavlina i Kučej).

U drugoj utakmici skupine naši su poraženi od ekipe NK Dravinja tijesnim rezultatom 1:0.

U trećoj utakmici u skupini ostvarena je druga pobjeda nad ekipom NK Aluminija rezultatom 3:0 (strijelci: Pavlina x2, Habek) koja je omogućila plasman u četvrt finale.


U četvrt finalnoj utakmici ivančani su pobijedili ekipu NK RUDAR Trbovlje rezultatom 1:0 (strijelac: Pavlina).

Nakon pobjede nad Zagorjem u polufinalu ostvarena je i četvrta pobjeda i to nad sjajnom ekipom NK Mura rezultatom 2:1 (strijelac: Pavlina x2), nakon čega je uslijedilo veliko finale.

U finalu je ipak slavila domaća ekipa Slatine rezultatom 2:0 i tako osvojila prvo mjesto, dok je našim dečkima pripalo “utješno” drugo mjesto.

Na kraju turnira, uz dodjelu medalja ekipama i pojedincima, organizatori turnira odabrali su “reprezentaciju turnira” (šest najboljih pojedinaca iz različitih klubova koji su nastupili na turniru) gdje se našao i naš Dominik Pavlina uz sjajnu igru i šest postignutih golova.


Za NK Ivančicu su nastupili:

Gašparić, Habek, Golub, Pavlina, Brežnjak, Kučej, Strelec, Mesec i Kunalić.

Trener: Dražen Belcar



NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744