Prvenstva za oba mlađa dobna uzrasta počinju za pet, odnosno za 13 dana.

Mlađi pioniri Ivančice bolji od Lepoglave, kadeti bolji od seniorka Lepoglave

Prvenstva za oba mlađa dobna uzrasta počinju za pet, odnosno za 13 dana!

Nogometni klub Lepoglava u nedjelju je ugostio mlađe pionire Ivančice, dobnog uzrasta U13, dok su seniorke Ženskog nogometnog kluba Lepoglava bile domaćin kadetima Ivančice.

Obje su utakmice igrane u isto vrijeme (15 sati), s time da su mlađi pioniri Lepoglave i Ivančice igrali na pomoćnom, a kadeti Ivančice i seniorke Lepoglave na glavnom terenu.


Mlađi pioniri Ivančice pobijedili su Lepoglavu rezultatom 6:0 (strijelci: Glavica, Friščić, Možanić, Hrgar, Ravlić i Varga).U drugoj utakmici, kadeti Ivančice pobijedili su ŽNK Lepoglavu rezultatom 4:0(strijelci: Martinčević, Vusić, Pšak, Varga).Proljetni dio prvenstva A lige Regije sjever, u kojem se Ivančani natječu s tri dobna uzrasta (U11, U13 i U15), započinje 23. ožujka utakmicama s ponajboljom ekipom lige Međimurjem,  a 31. ožujka u prvenstvo kreće i kadetska momčad, koja ide na gostovanje u Đurđevac, gdje igra protiv NK Graničara.Preuzeto sa: eivanec.com


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 91 575 71 12