Velika pobjeda U13 i U15 pionira NK Ivačice!

Dvije pobjede NK Ivančice u 1. nogometnoj ligi za U13 i U15 selekcije

Škola nogometa NK Ivančice
Odličnom igrom, pioniri i mlađi pioniri nadigrali NK Međimurje!

U utakmicama 12. kola Ivančani su došli do dvije pobjede, ali i jednog poraza. Tim je utakmicama nastavljeno prvenstvo 1. lige HNS Središta sjever.

Na ivanečkom nogometnom stadionu u subotu, 23.03.2019., odigrane su tri utakmice mlađih dobnih kategorija; U11, U13 i U15.

U susretu U11 dobnog uzrasta, utakmica je završila rezultatom 4:1 za Međimurje. Počasni pogodak za NK Ivančicu postigao je David Rogina.

Iako je dan za ivančane započeo porazom, to se nije nastavilo u sljedeće dvije utakmice.

Naime, ivanečka momčad, U13 selekcije, pobijedila je NK Međimurje rezultatom 2:1. Strijelci za NK Ivančicu bili su Nikola Ravlić te David Varga. Bila je to uzbudljiva utakmica sa podosta prilika sa obje strane, no sva tri boda na kraju su ipak “ostala” u Ivancu. Vrijedi spomenuti da je ovo prvi poraz selekcije U13 NK Međimurja ove sezone.

U trećoj utakmici dana, igrale su selekcije U15. Pobijedili su naši dečki rezultatom 2:1, a pogotke su postigli Patrik Kušen i Josip Đura.



Što se same tablice tiče, kod U11 selekcije vodi NK Varaždin sa maksimalnih 36 bodova. Ivančica je trenutno na 10.oj poziciji s devet ostvarenih bodova.

U konkurenciji 13.godišnjaka (U13), vodi NK Međimurje unatoč porazu u ovome kolu, sa 31 bodom. Ivančica je na 10.om mjestu sa sedam ostvarenih bodova.

U selekciji U15, igrači NK Ivančice trenutno su na petoj poziciji sa 15 osvojenih bodova, dok prvo mjesto zauzimaju NK Varaždin i NK Koprivnica sa po 25 bodova.

Trener U11 selekcije je Jasmin Kokotec, U13 selekcije Ivica Cikač, a U15 selekcije Miroslav Mendaš.



NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744