Plitvica Selnik 1:4 Ivančica Ivanec

RUTINSKA POBJEDA!

1. ŽNL Varaždin 18/19
Na gostovanju u Selniku seniorska momčad NK Ivančice ostvarila je očekivanu pobjedu protiv NK Plitvica.

Bila je to utakmica sa puno neiskorištenih prilika naših igrača koji su ili promašivali izgledne prilike ili su napucavali domaćeg vratara. Uvidjevši nemoć domaćina i razliku u kvaliteti, utakmicu su odigrali uz nepotrebnu povremenu  nervozu sa onoliko snage i mogućnosti koliko je bilo potrebno za sigurnu pobjedu, a koja je u konačnici i ostvarena.

Na prilično lošem terenu, bez obzira na totalnu inicijativu naše momčadi, postignuta su samo četiri pogotka. Domaćini su brojnim simulacijama i otezanjem igre, kako bi se što manje igralo, uspjeli izbjeći znatno teži poraz.

Strijelci;  Božak (23), Gregur (43), Loparić (45), Vrbanić (47).

Ocjene trenera;   Andreić 5, Friščić 6 ( D. Jerebič od 78. min ), Vuković 6, Loparić 5 ( Vuglač od 63. min. 6 ),  D. Jagić 6, Gregur 6, ( Vinceković od 67. min. 6), Ribić 6, T. Jagić 6, Božak 6 ( Kolarek od 79. min ), Eršegović 5,5 ( Vrbanić od 46. min. 6 ), M. Jerebič 5,5.

U slijedećem kolu u goste nam dolazi Polet iz Cestice. Utakmica se igra na gradskom igralištu u Ivancu u subotu 06.03., s početkom od 16,30 sati.
NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744