Ivančica Ivanec 3:0 NK Sloboda Varaždin

POBJEDA U OŠTROJ UTAKMICI!
Ivančica - Sloboda Varaždin 20.04.2019

1. ŽNL Varaždin 18/19
Odlična igra i pobjeda seniora. Sljedeća utakmica igra se u nedjelju 28.04. protiv Poleta u Tuhovcu u 17 sati.

Teže nego što je bilo za očekivati, naša seniorska momčad je ostvarila pobjedu u utakmici protiv Slobode ŠN iz Varaždina. Vrlo kvalitetni i spremni  igrači gostiju, zabarikadirali su se na 30-40 m ispred svojega gola te su izuzetnom borbenošću, a povremeno i prevelikom oštrinom, činili sve kako bi obranili svoj gol, dok su naš zadnji red nekoliko puta ugrozili dugim loptama na vodećeg strijelca lige Kutnjaka. Naši igrači morali su biti strpljivi i mirni te su na takovu igru protivnika morali odgovoriti maksimalnom snagom i jednostavno ih nadvladati igrom, u čemu su u konačnici i uspjeli postigavši dva vrlo lijepa pogotka već u prvom poluvremenu ( T. Jagić, Božak ).


       


U drugom poluvremenu gosti su se primirili, na što je naša momčad odgovorila odgovornom igrom, pri čemu je postignut još jedan pogodak nakon čistog jedanaesterca na našem Vrbaniću koji je vrlo kvalitetno ušao u protivnički šesnaesterac gdje braniču gostiju nije preostalo ništa drugo nego pokositi našega igrača. Dojam je da je sudac utakmice dopustio pregrubu igru gostiju te da je trebao, ipak više zaštititi naše igrače koji teže nadigravanju.

Strijelci:   Božak 2, T. Jagić.

Ocjene igračima:  Andreić -, Friščić 7 ( D. Jerebič od 84. min – ), Vinceković 6,5 ( Vuglač od 80. min. -), Loparić 6,5, D. Jagić 6,5, Gregur 6,  Ribić 6, Eršegović 5  ( Vrbanić od 46. min. 7 ), T. Jagić 7, Božak 8 ( Kolarek od 81., min. -), M. Jerebič 5 ( Piskač od 86., min. -).

U slijedećem kolu gostujemo kod snažnog i kvalitetnog Poleta u Tuhovcu, utakmica se igra u nedjelju 28.04., s početkom od 17,00 sati.NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744