NOGOMET Rudar Dubrava Zabočka – Ivančica 2:4 (U13, prijateljska utakmica)

nogomet-dubrava-zabočka-ivančica-u-13-160_n
I domaćinu i Ivančici su nedostajali neki važni igrači, no usprkos tome mogla se vidjeti lijepa i efikasna utakmca u kojoj su zasluženo slavili Ivančani

U Dubravi Zabočkoj prijateljsku utakmicu odigrali su 13-godišnjaci domaćeg Rudara i Ivančice, a rezultatom 4:2 slavili su Ivančani.

Trostruki strijelac za Ivančicu bio je Teo Martinčević, Leo Habek postigao je 1 gol, dok su strijelci za Rudar bili Timotej Gregurić i Denis Kuleš.

Rudar je prvak Krapinsko-zagorske lige mlađih pionira, a nedavno su igrali su kvalifikacije za A ligu Središte, gdje su poraženi od Hrvatskog Dragovoljca.

I domaćinu i Ivančici su nedostajali neki važni igrači, no usprkos tome mogla se vidjeti lijepa i eikasna utakmca u kojoj su zasluženo slavili Ivančani.

Za Ivančicu su igrali Erik Miletić, Gabrijel Hojsak, Roko Lončar, Matija Jug, Roko Lončar, Matija Jug, David Varga, Noa Šešet, Teo Martinčević, Adam Gašparić, Leo Habek, Dino Kunalić, Adrian Vuglovečki, Ivan Canjuga, Jakov Brežnjak, Vito Mesec, Luka Golub, Noa Kučej i Petar Hojsak.

Trener: Ivica Cikač.

Preuzeto sa eivanec.com


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744