Ekipa 2011. godišta osvojila vrlo dobro 4. mjesto na jakom turniru u Dubravi Zabočkoj
NK Ivančica Ivanec

Ekipa 2011. godišta osvojila vrlo dobro 4. mjesto na jakom turniru u Dubravi Zabočkoj: Ekipa u9 (2011. godište i mlađi) nastupila je na svojem prvom turniru i osvojila je vrlo dobro 4. mjesto. Turnir se održao u organizaciji NK Rudar u Dubravi Zabočkoj pod nazivom “Zagić kup”. Naša je ekipa zauzela drugo mjesto u svojoj skupini, sa tri pobjede (protiv NK Lučkog, NK Varaždina, NK Radoboja) i jednim porazom (NK Lokomotiva). Nakon toga, naši su dečki prikazali jako dobru igru i utakmici osmine finala sa rezultatom 2:0 pobjedili momčad otvorene škole NK Dinama Zagreb. U polufinalu od naše je ekipe bila bolja odlična ekipa Bubamare iz Prečkog. Utakmicu za treće mjesto igrali smo protiv još jednog prvoligaša NK Intera iz Zaprešića, te smo u uzbudljivoj utakmici nakon vodstva od 2:0 i 3:2, na kraju odigrali nerješeno 3:3, stoga se pristupilo izvođenju penala, u kojima je ekipa Intera bila spretnija, te je naša ekipa na kraju zauzela četvrto mjesto, što je vrlo dobar rezultat uzimajući u obzir da su na turniru sudjelovali renominrani prvoligaški klubovi (Dinamo, Lokomotiva, Inter, Varaždin), te je većini igrača to bio prvi susret sa utakmicama.



Najbolji strijelac naše ekipe bio je Ivano Križan, zatim Sven Vincek Harjač, Juraj Martinčević, Adrian Hranić, Šimun Čavlek.

Sastav ekipe:

Karlo Sever

Marko Ribic

Lovro Pintaric

Tin Slivar

Andro Gotal

Jan Videc

Juraj Martincevic

Vito Zupanic

Patrik Prekupec

Ivano Krizan

Sven Vincek Harjac

Simun Cavlek

Adrian Hranic

Čestitke dečkima na ostvarenom rezultatu!




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744