NK Ivančica - NK Varaždin

Utakmica finale KUP-a Ivančica – Varaždin igra se u srijedu, 05.08. u 17:30 sati!

Finale KUP-a 2019/20
Pozivamo sve navijače i ljubitelje nogometa na vrhunsku utakmicu!

Već dugo u Ivancu nije bilo ovako atraktivne utakmice te stoga pozivamo sve navijače i ljubitelje nogometa na finale KUP-a u Ivanec ove srijede, 05.08. nam dolazi prvoligaš NK Varaždin, odigrati finalnu utakmicu KUP-a 2019/20. Utakmica će se igrati na ivanečkom stadionu s početkom u 17:30 sati.

Iako NK Varaždin igra daleko snažniju ligu nego Ivančica, KUP utakmice su obično pune iznenađenja i vjerujemo da Ivančica u ovom sjajnom sastavu može iznenaditi Varaždin i napraviti čudo uz dobru podršku navijača.

Čuda se događaju, svaki dan… naročito hrabrima i onima koji vjeruju, redovito treniraju i daju sve od sebe  u timskoj borbi 😉


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744