Svjetska metoda br.1 za učenje nogometnih vještina

Dođite na promotivni Coerver® Coaching trening za djecu i mlade u Školu nogometa NK Ivančice

nkivancica-kamp

Nogometni klub Ivančica domaćin je nogometnoj akademiji za mlade igrače koja promovira Coerver program treninga, kojim se želi unaprijediti razvoj djece u školi nogometa.

U sklopu promotivnih treninga, koje provodi Coerver Coaching Hrvatska Sjever, jedan od treninga će se održati 31. srpnja od 10 sati na terenu Nogometnog kluba Ivančica Ivanec, nositelju rada s mladima na našem području.

Akademija je namijenjena igračima od 7 do 15 godina koji već treniraju u klubovima, a na ovaj način žele poboljšati svoju izvedbu dodatno trenirajući po jedinstvenoj Coerver metodi.

Za sudjelovanje na akademiji mogu se prijaviti svi klubovi s našeg područja, ali i šire, a prijave prima voditelj u Školi nogometa NK Ivančica, Ivica Cikač, na telefon 095/394-3636.

Coerver® Coaching je globalni nogometni edukacijski program nastao inspiriran filozofijom Wiela Coervera, kojeg su 1984. pokrenuli Alf Galustian i legenda Chelseaja, Charlie Cooke.

Ciljevi Coerver® Coachinga su razvijanje vještih, samopouzdanih i kreativnih igrača, učiniti nogomet zabavnim za treniranje i igranje, učiti sportskom ponašanju i poštivanju drugih, vrednovati pobjedu, ali ne više od ponašanja i izvedbe, te pružiti sigurnu sredinu svima pogodnu za učenje.

Neki od poznatijih kubova koji koriste spomenutu metodologiju rada s mladim nogometašima su hrvatski prvak Dinamo, a od uglednijih svjetskih momčadi Real Madrid i Bayern München.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744