4. kolo 2.NL Sjever

JUNIORI POBJEDILI NOVI MAROF U ZAOSTALOJ UTAKMICI

NK Novi Marof - NK Ivančica (1-5)
Juniori NK Ivancica 2023
Juniori slavili protiv vrlo dobrog domaćina koji je više težio igri sa čak 5 - 1, poluvrijeme 2 - 0.
Juniori NK Ivančica odigrali su danas zaostalu utakmicu, posljednjeg, 14. kola 2.NL Sjever protiv domaćeg NK Novi Marof.
Naša disciplinirana momčad slavila je protiv vrlo dobrog domaćina koji je više težio igri sa čak 5 – 1, poluvrijeme 2 – 0.. Tri pogotka za našu ekipu postigao je ponovno odličan Siniša Hrgar. U našim redovima vrlo dobar susret odigrao je i Matija Jug, strijelac dvaju pogodaka.
Ovom su pobjedom naši junioru učvrstili drugo mjesto te se izjednačili sa vodećim NK Rudar (MS), koji trenutno ima dvije utakmice manje.

NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744