Izabrano novo vodstvo NK Ivančice Ivanec

U nazočnosti 39 od 54 člana te desetak gostiju i uzvanika, Nogometni klub Ivančica održao je svoju redovnu Izbornu skupštinu. Radom skupštine predsjedao je dosadašnji predsjednik kluba Damir Friščić, koji je u Izvješću o radu, uz ostalo, rekao da je u proteklom periodu puno toga napravljeno, u čemu je važan segment bio angažman roditelja klupskih igrača, Grada Ivanca, sponzora i donatora, vodstva kluba, kao i igrača svih osam selekcija. Friščić je istaknuo da je samo u 2016. godini, osam njegovih selekcija odigralo čak 226 utakmica, za što je trebalo osigurati financijska sredstva, ali i odraditi zahtjevan, logistički dio posla. Kvalitetan rad s djecom u Školi nogometa, financijska stabilnost te uređenje dijela klupskih prostorija neke su od značajnjih aktivnnosti u Friščićevom izvješću.

Starteški cilj u prethodnom razdoblju bio je da se konsolidira klub te osnaži njegovo vodstvo koje će u svom mandatu nastaviti sa osnaživanjem najstarijeg ivanečkog sportskom kolektiva, također je naveo Friščić. Izvješće o radu, Financijsko, kao i ono Nadzornog odbora, kojeg je podnio Zvonimir Mendaš, delegati su jednoglasno prihvatili, potom dali razrješnicu dosadašnjem vodstvu te na prijedlog Izvršnog odbora izabrali novo.

Tako je za predsjednika kluba u nardnom četverogodišnjem razdoblju izabran Josip Grđan, za dopredsjednike Kristijan Vusić i Damir Gašparić, a za članove Izvršnog odbora Krešimir Krog, Ivica Jagetić, Toni Gregur, Stjepan Grdak, Davor Varga i Damir Friščić.

U Nadzorni odbor izabrani su Željko Šagi, Josip Vuković i Miroslav Maček, a likvidator je Josip Grđan.

U svom govoru, novi predsjednik Josip Grđan pohvalio je rad dosašnjeg vodstva, a kao jedan od prioriteta za svoj mandat naveo je uređenje Sportkog centra u Ivancu, na kojem će se raditi sa Gradom Ivancem i državnim institucijama. Iznio je Financijski, kao i Plan i program rada, u kojem su glavne smjernice rad sa Školom nogometa i svim selekcijama kluba, zatim uređenje i sanacija klupskih prostorija i stadionskog kompleksa, kao pokretanje inicijative za izgradnju sportsko centra. Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić čestitao je novom vodstvu te, uz ostalo, istaknuo kako je on sam bio ‘dijete Ivančice’ i da se zato rado pridružio, rekavši također da su njegova vrata uvijek otvorena.

Također, za 2019. je u planu obilježavanje 85. obljetnice kluba koju bi popratila i prigodna monografija, pa su u skladu s tim, u Organizacijski odbor za proslavu izabrani Josip Grđan, Damir Friščić i Milorad Batinić, dok će još dva člana naknadno imenovati Izvršni odbor.

Po usvajanju ovih Programa, planova i Izvješća, Skupština je okončala svoj rad.

Fotografije su preuzete sa sjeverni.info.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744