NK Ivančica Ivanec (U-8) prvak Varaždinske županije u sezoni 2016/2017

NK Ivančica Ivanec (U-8) prvaci županije
Prvaci županije sezone 2016/2017

Na igralištu ŠNK Drava u Svetom Đurđu, osmogodišnjaci Ivančice u finalnoj utakmici pobijedili su ludbrešku Podravinu sa 7:6 nakon izvođenja kaznenih udaraca, i 1:1 u regularnom dijelu, te na taj način osvojili titulu prvaka Varaždinske županije u sezoni 2016/17 u kategoriji Prednatjecatelje (U – 8)

U sjajnoj atmosferi, pred puno domaćih i gledatelja iz Ivanca i Ludbrega, Ivančica je povela golom Leona Oreškog, no borbeni, tjelesno snažniji i znatno viši igrači Podravine su u nastavku uspjeli izjednačiti.

Trener Ivančice Dražen Belcar u završnici je susreta sve ‘karte bacio u napad’, no njegovi igrači nisu uspjeli materijalizirati premoć u igri i iskoristiti tri vrlo izgledne prigode, pa je utakmica završila neodlučeno i prišlo se izvođenju kaznenih udaraca sa 9 metara.

U pravoj drami, gdje je Podravina imala čak četiri ‘meč lopte’, u konačnici je pobjeda ipak pripala malim Ivančanima.

Treće mjesto osvojila je Sloboda Škola Nogometa, koja je bila bolja od Novog Marofa.

Ovaj rezultat još je jedan u nizu dokaza kvalitetnog rada s mlađim uzrastima u NK Ivančica, koji su u ovoj sezioni u svim ligama gdje su nastupali postigli iznimno zapažene rezultate.

Ivančica (U – 8): Adam Gašparić, Adrian Galić, Petar Hojsak, Roko Lončar, Leo Habek, Stjepan Habek, Luka Golub, Leon Oreški, Dominik Pavlina, Siniša Hrgar, Leon Glasnović, Martin Poljak, Filip Cahunek, Filip Ravlić i Noa Šešet.

 


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744