Ivančica započela s pripremama – traže se još jedan golman i stoper

NK Ivančica Ivanec

Započele su pripreme seniorske i juniorske momčadi Nogometnog kluba Ivančica. Stručni stožer i igrače pozdravio je novi predsjednik kluba, Josip Grđan, zaželio puno zadovoljstva u radu te najavio da će nova uprava napraviti da klub u svim segmentima dostigne adekvatne uvjete za rad a time i za postizanje što boljih rezultata.

Momčad će, kao i protekle sezone, voditi šef stručnog stožera Damir Friščić s trenerom Ivicom Cikačem.

Nakon prozivke, evidentiran je trenutni igrački kadar za seniorsku i juniorsku momčad koji će započeti pripreme, a uključuje Videca, Vukovića, Loparića, Kolareka, Gregura, Gečeka, Darka i Tomislava Jagića, Mendaša, Magdića, Vincekovića, Friščića, Habeka, Vuglača, Majcena, Osmanovića, Piskača, Heheta i Bunića.

Kadeti koji će igrati i za juniore su Vusić, Štefanko, Hehet, Kostanjevec, Bochl i Culjak.

Uprava kluba seniorski kadar je pojačala mladim i talentiranim napadačem Davidom Magdićem (Obreš), a u planu je da se dovedu iskusan vratar, zamjena za Ivana Kaselja, koji je otišao je u drugoligaša Croatia Sesvete, te jedan igrač za mjesto stopera.

Igračima je predočen plan priprema koji će u cijelosti biti proveden na gradskom stadionu te u okolici Ivanca, a nakon što se definira momčad, što jer u planu do 31. srpnja, odredit će se natjecateljski plan u nadolazećoj sezoni za seniorsku momčad.

U sklopu priprema Ivančica će tijekom srpnja i kolovoza odigrati sedam prijateljskih utakmica, plus jednu službenu, onu u kupu. Ivančica igra s Golubovcem u Novom Golubovcu 22. srpnja, zatim 23. srpnja protiv Borca, prvaka 1. županijske lige Koprivničko – križevačke županije, u Imbriovcu, pa 26. srpnja u Ivancu protiv Bratstva Jurovec, 30. srpnja u Ivancu sa Slobodom Varaždin, 2. kolovoza sa NK Radoboj u Radoboju, 5. kolovoza igra se 1. kolo županijskog kupa, zatim 6. kolovoza u Ivancu se igra s Golubovcem, a 9. kolovoza sa Slobodom u Varaždinu.

Istovremeno, rade i sve ostale selekcije kluba, posebice U – 10, U – 12 i U – 14, koji su dobrim plasmanom u protekloj sezoni izborili nastup novoformiranoj, najjačoj “A” ligi središta sjever.

Tu će igrati samo 12 klubova, na čelu s prvoligašem Slaven Belupom, zatim Koprivnicom, Varaždinom, Varteksom, Bjelovarom, Međimurjem, Viroviticom, Mladosti Ždralovi, Rudarom Mursko Središče, Đurđevcom i Križevcima.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744