Ivančica – Sloboda Škola Nogometa 2:1 (seniori)

NK Ivančica Ivanec pobijedila NK Sloboda Škola Nogometa

U prijateljskoj utakmici igranoj također na stadionu u Ivancu, seniorska momčad Ivančice pobijedila je Slobodu Školu Nogometa Varaždin rezultatom 2:1, poluvrijeme 2:1.

NK Ivančica Ivanec pobijedila NK Sloboda Škola Nogometa

Iako je Ivančica cijelim tijekom susreta imala incijativu, stvorila desetak prigoda, u otvaranju susreta poveli su gosti, i rezultat 0:1 bio je, usprkos stalnom pritsiku domaćina, aktualan sve do završnice prvog poluvremena.

NK Ivančica Ivanec - Sloboda Varaždin (Darko Jagić zabija za 2:1)

Tada je s dva postignuta gola, rezultat preokrenuo Darko Jagić i Ivančane na odmor odveo s vodstvom od 2:1.
U nastavku se također igralo uglavnom na polovici gostiju, no usprkos inicijativi i prigodama igrača Ivančice, rezultat se do kraja nije mijenjao.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744