NK Ivančica pobijedila NK Lepoglavu 9:1

Na otvaranju nove prvenstvene sezone, u utakmici 1. kola 1. Županijske nogometne lige, Ivančica je rezultatom 9:1, poluvrijeme 3:1, pobijedila Lepoglavu. Četiri gola za Ivančicu postigao je Darko Jagić, po dva Ivan Geček i David Magdić, jednog Miroslav Mendaš, dok je strijelac za Lepoglavu bio Benjamin Šantalab. U otvaranju utakmice Ivančica je igrala nešto bolje i inicijativu iskoristila lijepim golom Darka Jagića, koji je u šestoj minuti iskosa, sa 15 metara, poslao loptu po gredu za 1:0.

NK Lepoglava je uspjela stvoriti nekoliko vrlo izglednih prigoda za postizanje golova, a da do toga nije došlo, zaslužan je mladi domaći vratar Videc, koji je u dva navrata, kada su se Antonio, potom i Hrvoje Kolarek, sami našli pred njim, odličnim obranama spasio domaću mrežu.

Ivančica je zahvaljujući prije svega individualnoj kvaliteti, u 29. i 39 minuti, dvama zgodicima Darka Jagića došla do visokih 3:0. U 41. minuti je Lepoglava  smanjila na 3:1 golom Benjamina Šantalaba, a odmah potom, nakon prekršaja vratara Videca nad Hrvojem Kolarekom, imala prighodu vratiti neizvjesnost, no Ivan Zver je iz jedanaesterca pogodio desnu vratnicu. Nastavak je ponudio drugu priču, Ivančica je zaigrala dosta bolje, povezanije i organiziranije, a tome se može ponajviše zahvaliti i ranom zgoditku Mendaša koji je u 47. minuti na krasno dodavanje Tomislava Jagića zabio za 4:1. Zabili su još jednom Darko Jagić, dva puta Ivan Geček, a u 67. minut je rezultat došao do 6:1. Dva puta je zabio gol i David Magdić, pojačanje iz Obreši, koji se posebno dopao i dojam je da se radi o vrlo kvalitetnom igraču koji bi, kada se bolje upozna s momčadi i igru podredi timu, mogao biti ključno ime ivanečkog kluba.

 


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744