Marofčanec Junior Kup 2017 / 2018

Mlađi pioniri NK Ivančice izborili finale turnira u Novom Marofu

U – 10 i U – 12 izborile su ulazak u finale turnira
U 12 u Novom Marofu 2018
Ekipe djece U – 10 i U – 12 izborile su ulazak u finale turnira "Marofčanec Junior Kup 2017 / 2018"

Dvije mlađe selekcije pionira, U – 10 i U – 12 izborile su ulazak u finale turnira ‘Marofčanec Junior Kup 2017 / 2018’ koji se protekla dva vikenda održavao u Novom Marofu.

Kategorija U – 12 nastupala je ove subote u skupini s NK Varteksom, NK Dubravkom i NK Novim Marofom II gdje su završili drugi u skupini čime su osigurali polufinale. U toj utakmici dočekali su ih vršnjaci iz momčadi NK Novi Marof I. Iako su Ivančani bolje otvorili susret te su imali više od igre te više prigoda od domačina na kraju je susret završen neodlučenim rezultatom 1 – 1. Nakon izvođenja kaznenih udaraca više sreće je imala momčad iz Ivanca koja je na kraju zasluženo ušla u finale turnira u kojem ih čeka NK Varteks.

Spomenimo kako je isti učinak proteklog vikenda imala i mlađa momčad NK Ivančice, kategorija U – 10 koja je također izborila finale u kojem ga čeka NK Novi Marof.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744