Nastavljen niz izvrsnih rezultata ivanečke škole nogometa na zimskim turnirima šire regije.

12-godišnjaci drugi na turniru u Podturenu

u7 u9
u12
07
Nastavljen niz izvrsnih rezultata ivanečkog kluba na zimskim turnirima šire regije!

Škola nogometa Dinamo-Zelenko organizirala je 10.” Dinamo-Zelenko Cup 2019″ u malom nogometu za mlađe dobne kategorije.


Igralo se u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Podturen u pet kategorija, a sa svojim mlađim pionirima, igračima dobnog uzrasta do 12 godina, nastupili su i naši Ivančani i ostvarili visoko drugo mjesto.

Ivančica je u skupini odigrala tri utakmice gdje je osvojila 6 bodova koji su im omogućili plasman u samu završnicu turnira.

Rezultati utakmica u skupini su sljedeći:

U prvoj utakmici Ivančica je izgubila od NŠ Medimurje-Čakovec rezultatom 0:1.

U drugoj utakmici Ivančani dolaze do prva tri boda i to pobjedom nad Školom nogometa Dinamo Zelenika 3 rezultatom 8:0 (Nino Možanić i Matija Jug postigli su po 2 gola, Nikola Ravlić, Siniša Hrgar, Gabrijel Hojsak, David Varga po 1).

U posljednjoj utakmici u skupini NK Ivančica je ostvarila važnu pobjedu nad Školom nogometa Dinamo Zelenko rezultatom 2:1 golovima Nikole Ravlića i Nine Možanić, te se ipak kao vodeća u skupini plasirala u četvrtfinale.



U četvrtfinalu pobijedila je Školu nogometa Rudar s 1:0 golom Davida Varge čime je ostvarila plasman u polufinale.

U polufinalu je nakon regularnih 0:0, u izvođenju penala s 2:0 bila bolja od Škole nogometa Zelenko, uz istaknutog vratara Erika Miletića, koji je obranio dva kaznena udarca i time svoju ekipu odveo u veliko finale.

U finalnoj utakmici Škola nogometa Međimurje pobijedila je Ivančicu s 3:0 i tako osvojila turnir, dok je “žilavim” Ivančanima pripalo drugo mjesto.

Za Ivančicu su igrali:

Erik Miletić, David Varga, Nikola Friščić, Nikola Ravlić, Matija Jug, Nino Možanić, Erik Bencek, Gabrijel Hojsak, Siniša Hrgar, Dorian Sambolec i Roko Lončar.




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744