Mali nogometaši NK Ivančice Ivanec osvojili 1. mjesto

Ivančani – djeca U-11, osvojili međunarodni turnir u Murskoj Soboti

Druga ekipa osvojila 5. mjesto jer nisu bili kompletni
Mali nogometaši NK Ivančice Ivanec osvojili 1. mjesto, a druga ekipa 5.mjesto na međunarodnom turniru u Murskoj soboti, u konkurenciji od 16 ekipa.

Mali nogometaši NK Ivančice Ivanec osvojili 1.mjesto u Sloveniji,

na međunarodnom malonogometnom turniru, u Murskoj Soboti, u dobnoj skupini U-11. Druga ekipa Ivančice osvojila je 5. mjesto jer nisu bili kompletni zbog bolesti ili privatnih obveza igrača.

Turnir se odigrao jučer, 27.01.2018. godine, u organizaciji NK Čarda Martijanci za dobne skupine U-7 i U-11, utakmice su se igrale u dvorani Ek. škole Murska Sobota. Ivančica je nastupila sa dvije ekipe i postigla odlične rezultate osvojivši 1. i 5. mjesto, od ukupno 16 ekipa, 3 ekipe bile iz Varaždina i Čakovca. Sva djeca NK Ivančice na kraju turnira dobila su zlatne medalje: Erik Miletić, Siniša Hrgar, Nikola Ravlić, Matija Jug, Filip Ravlić, Nikola Friščić, Leon Oreški, Stjepan Habek, Noa Šešet, Mateo Maček, Gabrijel Hojsak i Roko Lončar, a zbog bolesti ili privatnih obveza nisu mogli nastupiti David Varga, Teo Martinčević, Erik Đula, Dario Belač i Renato Ribić. Filip Šagij, trener ekipe, zajedno sa roditeljima je vodio djecu na turnir u Sloveniju i izuzetno je zadovoljan postignutim rezultatima što je na ponos roditeljima i svim Ivančanima.

Uz ovaj uspjeh U-11 treba spomenuti i druge dobne kategorije NK Ivančice od kojih ekipa U-14 danas igra osminu finala turniru u Vidovcu.

Podsjetimo se da su najmlađi igrači Ivančice U-8 i U-9, na turniru u Novom Marofu, također tijekom siječnja osvojili prvo mjesto, a U-12 drugo mjesto.

Po svim ovim rezultatima prepoznaje se kvalitetan i sustavan rad s mlađim dobnim kategorijama i vodstvo NK Ivančice ne treba brinuti, jer ovakve odlične rezultate mogu očekivati i u budućnosti.

Ovom prilikom zahvaljujemo se roditeljima koji prate djecu na turnirima, trenerima i svim sponzorima na pomoći, a posebno GREGUR-INVESTU  i  TESLI koji su pomogli djeci da nastupe na ovom turniru.

          


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744