Bumbar KUP u Areni Varaždin

NK Ivančica na Bumbar KUP-u u Varaždinu sa 5 ekipa djece

Ekipa U-10, 2007. godište, osvojila 4. mjesto.
Proteklog vikenda u Varaždinu održan je najveći zimski dvoranski turnir u nogometu na kojem je nastupilo 159 ekipa.

Na Bumbar KUP-u u Varaždinu NK Ivančica Ivanec nastupila je sa 5 ekipa djece: 2004., 2005., 2007., 2008. i 2009. godište. Turnir je održan ove subote i nedjelje, 24.2. i 25.2.2018. u Areni Varaždin i na njemu je nastupilo ukupno 159 ekipa u svim godištima.

Ekipa U-10 NK Ivančice Ivanec, 2007. godište, osvojila je odlično 4. mjesto na jednom od najjačih i najvećih dvoranskih turnira u Hrvatskoj. U osmini finala i četvrtini finala NK Ivančica izbacila je glavne favorite turnira: Međimurje I i MNK Zagreb Gimka. Nakon toga, uz loše suđenje izgubili su od NK Varaždin 1:0.

Rezultati:

Ivančica – Omladinac; 3:0 (bez borbe)

Ivančica – Hoče (SI); 3:0 (strijelci: Varga, Martinčević, Jug)

Ivančica – Trnski (SI); 6:0 (strijelci: Šešet 2, Martinčević 2, Ravlić 2)

Ivančica – Međimurje I; 1:0 (strijelci: Martinčević)

Ivančica – MNK Zagreb Gimka; 1:1 (strijelci: Varga) (3:2 nakon penala) (strijelci: Varga 3)

Ivančica – Varaždin; 0:1

Ivančica – Varteks; 0:1

 

Ekipa 2007. godišta nastupila je u sastavu: Erik Miletić, Dino Lukavski, Matija Jug, Nikola Ravlić, Gabrijel Hojsak, David Varga,  Teo Martinčević,  Roko Lončar,  Stjepan Habek, Siniša Hrgar,  Noa Šešet, Karlo Lazar i Mateo Maček.

Ekipa 2008. godišta stigla je do četvrtfinala i izgubila od pobjednika turnira MNK Zagreb Gimka, a nastupila je u sastavu: Leon Oreški, Roko Lončar, Dino Martinčević, Stjepan Habek, Dario Belač, Siniša Hrgar, Petar Hojsak.

Ekipa 2004. godište ispala je također u četvrtfinalu pobjedom trećeplasirane ekipe Zagreb Gimka.

Ekipa 2005. godište igrala je u skupini sa Promotional play Zagreb, Slaven Belupo i Međimurje. Ispali su zbog slabije gol razlike u skupini i nisu uspjeli proći skupinu i plasirati se u četvrtinu finala; izgubili su 2-1 od Slaven Belupa, pobijedili su Međimurje 4-0 i odigrali 2-2, neriješeno sa Promotional play Zagreb, najjače ekipe u skupini. U ekipi su igrali: Antonio Grabrovec, Nikola Friščić, Antonio Osmanović, Saša Šmintić, Dorian Sambolec, Jakov Grokša, Jurica Maček, David Varga, Gabriel Pavlina i Antonio Strugar.

Ekipa 2010. godište također nije uspjela proći grupu uz jednu utakmicu odigranu neriješenim rezultatom i sa 2 izgubljene utakmice.

Ekipe su vodili treneri NK Ivančice Ivanec: Dražen Belcar, Filip Šagij, Ivica Cikač i Miroslav Mendaš.

NK Ivančica bila je na turniru uz NK Varteks i Varaždin najbrojnija sa 5 svojih selekcija.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744