Treninzi i pripreme u sportskoj dvorani

Zimske pripreme

Teren NK Ivančice u snijegu i ledu
Zbog niskih temperatura otkazane 3 pripremne utakmice NK Ivančice Ivanec, a treninzi su prebačeni u sportsku dvoranu SŠ Ivanec.

Vrlo snježan i hladan mjesec veljača – prevrtača, nakon proljetnog siječnja, ometa pripreme seniorske i juniorske  momčadi kojima su radi izuzetno niskih temperatura već otkazane čak 3 pripremne utakmice, a treninzi su u većem dijelu prebačeni u sportsku dvoranu SŠ Ivanec. Ekipe mladeži i onako su planirano u sportskim dvoranama i pripreme se odvijaju prema planu i rasporedu,  a sve selekcije u sklopu priprema nastupaju i na brojnim dvoranskim turnirima kako u Hrvatskoj tako i u Sloveniji i Austriji.




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744