Uz nešto slabiji start, uslijedila je rapsodija do osvajanja titule!

Desetogodišnjaci pobjednici jakog turnira u Prelogu

Uz nešto slabiji start, uslijedila je rapsodija do osvajanja titule!

Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga bio je domaćin turnira u malom nogometu za mlađe dobne uzraste, na kojem je nastupilo oko 1000 mladih nogometaša.

Igralo se u šest kategorija, od najmanjih, šestogodišnjaka pa do onih u kategoriji U14, a prijavljene su bile ekipe iz Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko zagorske županije te iz Zagreba.

U konkurenciji 24 ekipe, nogometaši Ivančice, dobnog uzrasta do 10 godina, odnosno igrači rođeni 2008. i 2009. godište, osvojili su prvo mjesto i titulu pobjednika turnira.



Ivančica je u skupini najprije poražena od Sloge s 0:1, a potom je pobjedama nad Varteksom od 7:0 i nad Starigradom s 5:1, izborila osminu finala, gdje je s 2:1 bila bolja od Nogometne škole iz Male Subotice.

U četvrtfinalu je, nakon regularnih 0:0, boljim izvođenjem penala, Ivančica s 2:1 pobijedila Slogu, a u polufinalu u regularnom je tijeku susreta s 2:1 pobijedila Rudar iz Dubrave Zabočke

Ivančica je do titule prvaka turnira stigla pobjedom nad Varaždinom, boljim izvođenjem penala (5:4), nakon regularnih 0:0.



Uz titulu najbolje momčadi, Ivančici je pripala i ona za najboljeg strijelca, koju je dobio Dominik Pavlina za 6 postignutih golova.

Siniša Hrgar postigao je 4 gola, a kao igrač obranio je 2 penala u četvrtfinalu i jednog u finalu.

Za Ivančicu su nastupili: Leon Oreški, Leo Habek, Roko Lončar, Siniša Hrgar, Dominik Pavlina, Noa Šešet, Jakov Brežnjak, Noa Kučej, Dario Belač, Nino Kolačko i Petar Hojsak.

Trener je Ivica Cikač.




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744