Mlade nade na turniru u Prelogu.

Nastupi ekipa U7 i U9 na turniru u Prelogu

Mlade nade "obećavaju" rezultatom u Prelogu!

Proteklog vikenda na turniru u Prelogu nastupile su ekipe uzrasta U7 i U9.Ekipa u7 (2012. godište i mlađe) prvi je puta sudjelovala na turniru, te je ostvarila jednu pobjedu i dva poraza.

Čestitke ekipi u7 na prvoj pobjedi u službenoj utakmici!

Sastav ekipe: Sven Vincek Harjač, Lovro Bošković, Andro Gotal, Tin Slivar, Vito Županić, Maksim Putar, Jan Videc, Noa Čorko i Šimun Čavlek.Ekipa u9 prikazala je vrlo dobru igru svojoj skupini i ostvarila 3 pobjede i 1 neriješen rezultat, te se plasirala u četvrtfinale gdje je u neizvjesnoj utakmici izgubila sa minimalnim rezultatom od 1:0 od vrlo dobre ekipe Sloge Čakovec.

Sastav Ekipe: Adrian Galić, Alen Kunalić, Jan Mendaš, Martin Korpar, Luka Habek, Ivano Križa, Vito Levanić, Filip Ravlić, Leon Glasnović i Filip Cahunek. NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744